AcasăSPORTSoc la FC Barcelona: antrenorul Vilanova, lovit iar de cancer. Revine Pep?

Soc la FC Barcelona: antrenorul Vilanova, lovit iar de cancer. Revine Pep?

Vilanova (stanga) a fost patru ani asistentul lui Guardiola la FC Barcelona

Fotbalul mondial a fost lovit ieri de o veste crunta: Tito Vilanova, antrenorul lui FC Barcelona, trebuie sa se opereze din nou de cancer.

Vilanova (stanga) a fost patru ani asistentul lui Guardiola la FC Barcelona

Tehnicianul de 44 de ani a suferit in noiembrie anul trecut o interventie chirurgicala pentru indepartarea unei tumori care ii afecta glanda parotida. Au urmat cateva sedinte de chimioterapie si parea ca totul este in regula. In mai anul acesta, Tito Vilanova a fost instalat chiar antrenor principal al formatiei FC Barcelona, dupa despartirea de Josep Guardiola.

Desi este un antrenor relativ neexperimentat, catalanul a facut minuni la carma gruparii de pe „Camp Nou”, avand un parcurs peste asteptari atat in Primera, cat si in UEFA Champions League. Totusi, ieri a primit o veste bomba. Cancerul i-a recidivat si trebuie sa se intoarca pe masa de operatie. Catalanii si-au anulat toate actiunile de ieri, inclusiv cele doua antrenamente programate, iar aseara erau asteptati sa ofere mai multe informatii prin intermediul unui comunicat oficial. Totusi, presa spaniola mizeaza pe posibilitatea ca, daca este nevoie, formatia sa fie preluata temporar, pana in vara, de Josep Guardiola, antrenor liber de contract si care inca nu a acceptat vreuna dintre numeroasele oferte primite. Cert este ca la meciul de sambata, de la Valladolid, echipa va fi condusa de pe margine de Jordi Roura, secundul lui Vilanova.

author avatar
Cristi Ionita
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger