AcasăSPORTSoc la Barcelona! Presedintele vrea sa mute echipa

Soc la Barcelona! Presedintele vrea sa mute echipa

Rosell vrea sa mute echipa intr-o noua casa, fiind nemultumit de vechimea "Camp Nou"

Desi echipa a fost pe plus in sezonul 2011-2012, Sandro Rosell, presedintele FC Barcelona, se pregateste sa ia o decizie istorica in privinta Stadionului „Camp Nou”.

Rosell vrea sa mute echipa intr-o noua casa, fiind nemultumit de vechimea "Camp Nou"

Nemultumit de modul in care se prezinta arena inaugurata in 1957, Rosell ia in calcul posibilitatea ca echipa sa fie mutata pe o arena noua, ultra-moderna si construita in apropiere, cu ajutorul financiar al Qatar Foundation. Cealalta varianta este reabilitarea Stadionului „Camp Nou”.

Presedintele catalanilor ar opta pentru o arena noua, dar ultimul cuvant il vor avea cei peste 160.000 de „socios” care cotizeaza anual la bugetul echipei. Acestia vor fi chemati la referendum pentru a-si da cu parerea intr-o problema extrem de spinoasa. Altfel, Rosell a anuntat ca FC Barcelona a incheiat sezonul 2011-2012 cu un profit de 40 de milioane de euro. Chiar si asa, echipa inca mai are 320 de milioane de euro datorii, actualul presedinte al clubului laudandu-se ca a redus cu circa 100 de milioane de euro datoria catalanilor de cand a preluat clubul, in aprilie 2010. Altfel, cotidianul spaniol „El Mundo Deportivo” confirma posibilitatea ca FC Barcelona sa dispute un amical cu Dinamo, la Bucuresti, pe 11 august, si spune ca mai sunt mici detalii de pus la punct inainte ca acordul sa fie finalizat.

author avatar
Cristi Ionita
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger