Cauta

ŞOC în tenisul românesc: Simona Halep și Sorana Cîrstea, ELIMINATE la Birmingham!

Simona Halep

Final de carieră pentru Simona Halep? Sportiva va fi ștearsă din clasamentul mondial / De ce va trebui să o ia de la zero

Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) a fost învinsă de către brazilianca Beatriz Haddad Maia (26 de ani, 32 WTA), scor 3-6, 6-2, 4-6, în semifinalele turneului pe iarbă de la Birmingham.

Sorana Cîrstea (32 de ani, 36 WTA) a fost învinsă de către chinezoaica Shuai Zhang (33 de ani, 54 WTA), scor 6-4, 1-6, 6-7 (5), tot în semifinalele de la Birmingham.

Halep şi Cîrstea vor primi câte 11.000 euro

În partida jucată de Cîrstea pe terenul secund, primul set a fost echilibrat, ambele jucătoare valorificând avantajul serviciului până la 5-4 pentru Cîrstea, care a avut 3 minigi de break în game-urile 4 și 8, și care a valorificat apoi prima minge de break și set, închizând cu 6-4.

Pe arena principală, Simona Halep a început foarte bine, cu un break și 2-0. Haddad Maia a revenit, a egalat la 2-2, cedând din nou serviciul pentru 2-3 și apoi 3-3. De aici, brazilianca a câștigat următoarele 3 game-uri și a închis primul act cu 3-6.

Pentru prezența în semifinale, Halep și Cîrstea vor fi recompensate cu câte 11.000 euro și 110 puncte WTA.

Ce urmează pentru cele două jucătoare?

După eliminarea de la Birmingham, ambele sportive nu vor avea prea mult timp de odihnă, pentru că vor participa la alte turnee pe iarbă programate în această perioadă.

Dacă Simona Halep va fi prezentă pe tabloul principal al turneului Bad Homburg din Germania, Sorana Cîrstea va evolua în Marea Britanie în continuare, la Eastbourne.

Simona Halep este singura sportivă din România care va fi prezentă pe tabloul principal al turneului pe iarbă din Germania. Româna este a patra favorită a turneului.

Ultimele stiri

  • Misterul piramidelor egiptene, desluşit! Cum au fost construite mai ușor în urmă cu 4.700 ani (VIDEO)
  • Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă: „Când datoria depășește 50%, trebuie luate măsuri”. Urmează îngheţarea pensiilor şi a salariilor?
  • S-au scos „armele” în campania electorală din SUA. Donald Trump şi Joe Biden s-au atacat de la distanţă
  • Românii care aproape că se aleg cu dublarea pensiei. Noua Lege a Pensiilor 2024 îi favorizează
  • Rusia a atacat Kievul cu drone! Moscova acuză că şi Ucraina lovește teritoriul rusesc cu bombe ghidate franceze şi rachete anti-radar americane
  • Horoscop – duminică, 19 mai 2024. Nativii care trebuie să aibă grijă la cheltuieli!
  • Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni
  • Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)
  • Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!
  • Veşti proaste pentru bugetarii obişnuiţi să primească vouchere de vacanţă. De ce trebuie să se bucure cât mai mult de ele în 2024
  • Exit mobile version