AcasăSPORTŞOC în tenisul românesc: Simona Halep și Sorana Cîrstea, ELIMINATE la Birmingham!

ŞOC în tenisul românesc: Simona Halep și Sorana Cîrstea, ELIMINATE la Birmingham!

Simona HalepFinal de carieră pentru Simona Halep? Sportiva va fi ștearsă din clasamentul mondial / De ce va trebui să o ia de la zero

Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) a fost învinsă de către brazilianca Beatriz Haddad Maia (26 de ani, 32 WTA), scor 3-6, 6-2, 4-6, în semifinalele turneului pe iarbă de la Birmingham.

Sorana Cîrstea (32 de ani, 36 WTA) a fost învinsă de către chinezoaica Shuai Zhang (33 de ani, 54 WTA), scor 6-4, 1-6, 6-7 (5), tot în semifinalele de la Birmingham.

Halep şi Cîrstea vor primi câte 11.000 euro

În partida jucată de Cîrstea pe terenul secund, primul set a fost echilibrat, ambele jucătoare valorificând avantajul serviciului până la 5-4 pentru Cîrstea, care a avut 3 minigi de break în game-urile 4 și 8, și care a valorificat apoi prima minge de break și set, închizând cu 6-4.

Pe arena principală, Simona Halep a început foarte bine, cu un break și 2-0. Haddad Maia a revenit, a egalat la 2-2, cedând din nou serviciul pentru 2-3 și apoi 3-3. De aici, brazilianca a câștigat următoarele 3 game-uri și a închis primul act cu 3-6.

Pentru prezența în semifinale, Halep și Cîrstea vor fi recompensate cu câte 11.000 euro și 110 puncte WTA.

Ce urmează pentru cele două jucătoare?

După eliminarea de la Birmingham, ambele sportive nu vor avea prea mult timp de odihnă, pentru că vor participa la alte turnee pe iarbă programate în această perioadă.

Dacă Simona Halep va fi prezentă pe tabloul principal al turneului Bad Homburg din Germania, Sorana Cîrstea va evolua în Marea Britanie în continuare, la Eastbourne.

Simona Halep este singura sportivă din România care va fi prezentă pe tabloul principal al turneului pe iarbă din Germania. Româna este a patra favorită a turneului.

author avatar
Andrei Ștefan
488 afisari

9 COMENTARII

  1. antrenorul e de vina ca i-a blocat talentul A dat iar cu mucii in fasole ca de obicei.Daca nu se lasa pe asta tenisul o s-o faca de ras.

  2. SOC !!!!!!!!!!!!!!!!!,PENTRU CINE MAI ESTE UN SOC ?, Simona este impinsa in turnee de lacomia caracteristica machedonilor.
    Cei care au urmarit-o de pe vremea debutului stiu de caderile ei ,de lipsa unui autocontrol ,de componenta psihica care ii joaca feste .
    Antrenorul ei Dobre (daca nu gresesc ) a facut aceasta recomandare privind necesitatea unor sedinte de psihoterapie.
    CRED CA A VENIT VREMEA SA SE RETRAGA ACUM CAND NU A AJUNS IN SITUATIA SERENEI .

  3. Pai sa joace si ele cu fetili nu cu transexualile. Cu fetile ca fetile. Cu fetili cu codite pi spati nu pi fata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger