AcasăSPORTSOC in tenis! Rafa Nadal nu va participa la Olimpiada

SOC in tenis! Rafa Nadal nu va participa la Olimpiada

O vesta cutremuratoare a socat lumea tenisului astazi, spaniolul Rafael Nadal, campionul olimpic en-titre, nu va participa la Jocurile Olimpice de la Londra.

Considerat cel mai valoros tenisman din istoria sportului, Rafa Nadal a anuntat ca este nerefacut complet dupa o accidentare suferita la genunchi si a decis sa nu participe la Jocurile Olimpice.

Ibericul a precizat ca a luat aceasta decizie gandindu-se ca forma de moment nu-i permite sa reprezinte Spania cu succes la J.O.

In 2008, la Beijing, Nadal a iesit campion olimpic dupa ce i-a surclasat pe Novak Djokovic, Jurgen Melzer, Igor Andreev sau Lleyton Hewitt.

Retragerea de la Londra l-ar putea costa puncte pretioase pe tenismanul iberic.

author avatar
Cristi Ionita
518 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger