AcasăSPORTSoc in tenis: Nadal ar putea sa se retraga!

Soc in tenis: Nadal ar putea sa se retraga!

Nadal a pierdut puncte pretioase si o multime de bani din cauza accidentarilor la genunchi

Fostul lider al clasamentului mondial se confrunta de mai bine de doua luni cu o accidentare serioasa suferita la genunchi. Ibericul se teme ca aceasta l-ar putea sa-l faca sa renunte la tenis.

Nadal a pierdut puncte pretioase si o multime de bani din cauza accidentarilor la genunchi

Nadal a pierdut, printre altele, Jocurile Olimpice de la Londra si US Open si a retrogradat pana pe locul al patrulea in ierarhia ATP. Rafa s-a tratat la un medic-minune la Bordeaux si efectueaza sedinte intense de recuperare, dar chiar si asa revenirea sa pe teren s-ar putea amana pentru inceputul lui 2013.

Este pentru a doua oara in cariera cand Nadal se confrunta cu o accidentare serioasa la genunchi. „Sunt profesionist de la 16 ani. La inceput a fost frumos. Victoriile si trofeele curgeau, dar apoi au venit momentele dificile” a declarat Nadal. Tenismanul spaniol este unul dintre cei mai galonati jucatori din istorie, Rafa avand in palmares, printre altele, 7 Roland Garros, doua Wimbledon, Australian Open, US Open, dar si o medalie de aur castigata la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008.

author avatar
Cristi Ionita
444 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger