AcasăRecomandariSOC in Liga 1: Mutu nu mai vine la Petrolul, a ales...

SOC in Liga 1: Mutu nu mai vine la Petrolul, a ales Sochaux!

Asteptat cu mare interes la Ploiesti, internationalul Adrian Mutu s-a razgandit si va continua in Franta si anul viitor, anunta presa din Hexagon.

Astfel, conform „Footballfrance.fr”, Adrian Mutu si-a dat acordul sa imbrace tricoul echipei Sochaux, acolo unde antrenor este Herve Renard, fost castigator al Cupei Africii pe Natiuni cu reprezentativa Zambiei. Transferul va fi inregistrat la Federatia Franceza de Fotbal in luna ianuarie, imediat ce se deschide perioada de „mercato” din iarna. Sursa citata noteaza ca venirea lui Mutu la Sochaux este a treia ca importanta din aceasta perioada, dupa cele ale lui Djribril Cisse la Bastia si M’Baye Niang la Montpellier. Transferul este confirmat chiar de internationalul roman, care ar fi declarat pentru „Minitel”: „Sunt mandru ca voi juca la Sochaux. Mi s-a spus ca ninge des in aceasta regiune, iar mie imi place ninsoarea mult. Abia astept!”.

Va fi imaginea Peugeot in Romania

„Da, este adevarat, Adrian Mutu a ales Sochaux”, a declarat si Laurent Pernet, presedintele clubului patronat de gigantul auto Peugeot. „Pentru noi este o veste extraordinara, acum vom avea o vacanta mai frumoasa.
Ca sa obtinem acordul lui, a trebuit sa ne luptam cu Bordeaux; noi i-am oferit un contract valabil pana in 2017. Cum l-am convins? Probabil a contat si faptul ca va promova pe viitor brandul Peugeot in Romania, el va fi imaginea autoturismului Peugeot 301″, a continuat Pernet.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger