AcasăSPORTȘoc în Liga 1! Coronavirus la Dinamo! Rezultatul este pozitiv, antrenorul Adrian...

Șoc în Liga 1! Coronavirus la Dinamo! Rezultatul este pozitiv, antrenorul Adrian Mihalcea a oprit antrenamentul!

Primul caz de infecție cu noul coronavirus în Liga 1 a apărut la clubul Dinamo.

Cu o zi înainte de reluarea campionatului, s-a dat alarma în fotbalul românesc. Un angajat al clubului Dinamo este infectat cu noul coronavirus! Conform Digisport, oficialii din Ștefan cel Mare încă nu au confirmat informația, dar surse din cadrul grupării dau ca sigură prezența Covid-19 în tabăra „alb-roșie”.

De altfel, de teama răspândirii virusului, antrenorul Adrian Mihalcea a mutat antrenamentul programat dimineață pentru după-amiază.

Din câte se pare, persoana testată și la care s-a descoperit virusul SARS-CoV-2 ar fi magazinerul clubului. Pentru moment, pacientul a fost izolat și așteaptă rezultatele celui de-al doilea test.

Este de așteptat ca Direcția de Sănătate Publică să declanșeze o anchetă epidemiologică la FC Dinamo. În funcţie de rezultatele obținute se vor lua și măsurile care se impun. Protocolul impune, însă, cluburilor obligativitatea de a filma toate antrenamentele în această perioadă. Urmărind imaginile, în mod cer se va observa dacă persoana infectată cu noul coronavirus a interacţionat cu jucătorii.

Liga Profesionistă de Fotbal și FRF nu au făcut niciun anunț oficial. Cert este că meciul Dinamo-Chindia Târgovişte, din cadrul etapei a 3-a a play-out-ului Ligii 1, este programat sâmbătă, 13 iunie, de la ora 20:00.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger