AcasăSPORTŞOC în Italia: memoria lui Paolo Rossi, PROFANATĂ chiar în timpul incinerării!...

ŞOC în Italia: memoria lui Paolo Rossi, PROFANATĂ chiar în timpul incinerării! Este incredibil ce s-a întâmplat!

Paolo RossiŞOC în Italia: memoria lui Paolo Rossi, PROFANATĂ, chiar în timpul înmormânturii fostului mare fotbalist

Italia, zguduită de un mare şoc chiar în timpul incinerării lui Paolo Rossi. ​Casa fostului mare fotbalist a fost spartă de hoţi sâmbătă, în timpul funeraliilor.

Rossi a fost incinerat, sâmbătă, după o ceremonie la Stadio Romeo Menti din Vicenza şi după o slujbă la catedrala din oraş. Soţia lui Rossi a descoperit spargerea când a ajuns acasă. Hoţii au forţat o fereastră pentru a intra în imobil.

Hoţii au furat un ceas, dar şi obiecte legate de memoria lui Rossi

Poliţia a deschis o anchetă. Printre obiectele furate, în majoritate bijuterii, se numără un ceas care i-a aparţinut fostului atacant, dar şi 100 de euro. Cele mai valoroase obiecte legate de cariera fostului jucător nu au fost furate.

Cine a fost Paolo Rossi?

Paolo Rossi a fost eroul Italiei la Campionatul Mondial din 1982. Atacantul, născut la Prato în 1956, a marcat șase goluri la turneul final din Spania: trei contra Braziliei (3-2), în grupe), două împotriva Poloniei (2-0), în semifinale, și unul contra Germaniei (3-1), în finală.

Este unul din cei trei jucători care au câştigat de-a lungul timpului toate cele trei trofee acordate în cadrul unui Campionat Mondial (Gheata de Aur-golgetereul competiţiei, Balonul de Aur – cel mai bun jucător şi Cupa Mondială), alături de Garrincha în 1962 şi Mario Kempes în 1978.

author avatar
Andrei Ștefan
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

Avertizare de ploi, grindină și vijelii. Zonele aflate sub COD GALBEN – HARTA/Cum va fi vremea în București

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis, miercuri, o atenționare Cod galben de vreme instabilă.Conform hărții aferente avertizării meteo, mai multe județe...

România poate scăpa mai repede şi mai ieftin de „blocurile gri”. Legea ce merge la promulgare schimbă tot pentru locatari

Deputaţii au adoptat, decizional, proiectul care aprobă ordonanţa de urgenţă 179/2022 pentru modificarea şi completarea ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.18/2009 privind creşterea performanţei...
proger