AcasăSPORTSoc in Canada! Antrenorul Larouche vrea sa amane revansa Bute – Froch...

Soc in Canada! Antrenorul Larouche vrea sa amane revansa Bute – Froch

Bute - Froch poate fi unul dintre meciurile anului 2013

Tehnicianul canadian sustine ca el si Lucian Bute vor analiza in detaliu meciul castigat cu rusul Grachev, iar daca ajung la concluzia ca boxerul roman mai are multe de pus la punct, vor solicita amanarea „returului” cu Froch.

Larouche ar vrea ca Lucian sa fie pregatit pentru un nou episod "Froch"

Revansa Bute – Froch ar fi trebuit sa aiba loc in luna martie 2013, la Montreal. Desi a stat 12 reprize in ring cu Denis Grachev, un adversar destul de dur, pugilistul de la Interbox a pus in scena o prestatie contestata de multi specialisti.

Bute a avut cateva sincope impotriva lui Grachev

Astfel, sunt sanse ca Lucian Bute sa mai aiba un meci de „incalzire” la inceputul anului viitor, inainte de a-si masura fortele cu britanicul Carl Froch in a doua parte a lui 2013.

Bute - Froch poate fi unul dintre meciurile anului 2013

Pentru englez nu pare sa fie o problema, in conditiile in care „Cobra” are deja doua oferta, confruntari cu Adonis Stevenson si Mikkel Kessler. Totusi, amanarea returului dintre Bute si Froch ar duce la o diminuare a sanselor ca britanicul sa-l infrunte pe roman cu centura de campion mondial IBF pe masa. Unul dintre specialistii care ii iau partea romanului dupa meciul cu Grachev este canadianul Jean Pascal, fostul campion mondial de la categoria semigrea, in versiunea WBC. Desi este cunoscut ca un rival al lui Bute, Pascal spune ca „imi scot palaria in fata lui Lucian. A trecut prin momente dificile si stiu cat de greu este sa-ti revii dupa prima infrangere suferita in cariera. Este usor sa acuzi din exterior, dar sunt sigur ca de la meciul urmator il vom vedea pe acel Bute care a devenit campion mondial in urma cu cativa ani. Ma asteptam sa-l termine pe Grachev in sase reprize dar chiar si asa el si-a indeplinit obiectivul: si-a recuperat reflexele si increderea in sine”. De altfel, canadianul a anuntat ca l-a provocat la un duel pe Bute pentru 2013, dar ca romanul a declinat oferta spunand ca, in cazul in care castiga returul cu Froch, ar vrea sa-si incerce norocul cu americanul Andre Ward.

author avatar
Cristi Ionita
765 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger