AcasăRecomandariSoc in campania pentru functia de presedinte al FRF: Gica Popescu se...

Soc in campania pentru functia de presedinte al FRF: Gica Popescu se retrage din cursa!

Cu mai bine de o luna inaintea alegerilor de la Federatie, Gica Popescu este favoritul microbistilor, dar mai ales al presedintilor care vor vota, pe 5 martie, la „Casa Fotbalului”.

Gica Popescu spera sa rezolve problemele cu justitia

Fostul capitan al Romaniei are cele mai mari sanse sa-i succeada lui Mircea Sandu, insa „Dosarul transferurilor” nu-l lasa sa se gandeasca la conducerea Federatiei. Apropiatii „Baciului” sunt convinsi ca acesta va renunta sa mai candideze daca magistratii Curtii de Apel Bucuresti il vor condamna in dosarul in care mai sunt invinuiti, printre altii, fratii Ioan si Victor Becali, George Copos sau Cristi Borcea. Cu toate ca statutul Federatiei ii permite sa fie presedinte, Popescu se retrage din cursa chiar si in cazul in care condamnarea va fi una cu suspendare si nu cu executare! „Deocamdata, Gica incearca sa candideze, dar sa nu uitati ca avem un proces. El isi face teme, dar, repet, avem si procesul…”, a declarat „Giovanni”, fostul impresar al olteanului si unul dintre cei mai buni prieteni ai sai.
Alegerile la „Casa Fotbalului” sunt programate pe 5 martie. Pana acum, si-au manifestat intentia de a candida inca trei persoane: Vasile Avram, Marcel Puscas si Razvan Burleanu (sef al Federatiei de Mini-fotbal).

Iordanescu e in stand-by

Iordanescu, pregatit sa conduca Federatia

Readus in cadrul FRF de catre Mircea Sandu, in calitate de director tehnic, fostul selectioner Anghel Iordanescu este pregatit sa candideze in locul „Baciului”! Conform „ziare.com”, Iordanescu va prelua proiectul „Baciului”, dar si echipa de fosti internationali anuntata de Popescu: Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea si Gica Hagi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.064 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger