AcasăSPORTȘOC în Anglia! Liverpool, înfrângere rușinoasă, după ce a fost primită cu...

ȘOC în Anglia! Liverpool, înfrângere rușinoasă, după ce a fost primită cu garda de onoare

Liverpool

Liverpool, campioana Angliei după 30 de ani, a fost umilită în deplasare de Manchester City, cu scorul de 4-0. Au marcat De Bruyne ’25 (penalti), Sterling ’35, Foden ’45 şi Oxlade-Chamberlain ’66 (autogol).

Manchester City, locul 2 din Premier League, a surclasat-o pe campioana Liverpool. Este o revanșă amară a lui Guardiola în fața lui Jurgen Klopp. Înainte de startul meciului, jucătorii și staff-ul lui City au făcut garda de onoare și i-au aplaudat pe jucătorii lui Liverpool pentru cucerirea titlului. Însă, după aceea nu au avut milă de elevii lui Klopp.

City conducea la pauză cu 3-0

Manchester City a deschis scorul în minutul 25, după ce Kevin de Bruyne a transformat fără probleme un penalty. Au mai punctat prin Sterling, în minutul 35, care a marcat cu un șut din cinci metri, iar după alte 10 minute a lovit și puștiul-minune Foden, cu o execuție din mijlocul careului. În a doua repriză, Liverpool a căutat golul de onoare, dar campioana a marcat în propria poartă, în minutul 66, când Oxlade-Chamberlain a deviat șutul lui Sterling.

Liverpool a devenit campioana Angliei cu 7 etape înainte de finalul sezonului. Titlul, care s-a lăsat așteptat 30 de ani, a fost adus de Jurgen Klopp, cel care sezonul trecut, câștiga Liga Campionilor. Antrenorul a apărut la Sky Sport îmbrăcat în echipamentul echipei sale, iar după doar câteva minute nu a mai putut să-și stăpânească lacrimile.

author avatar
Andreea Vlad
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger