AcasăSPORTSOC! Adrian Mititelu a anuntat retragerea Universitatii Craiova

SOC! Adrian Mititelu a anuntat retragerea Universitatii Craiova

Clubul de fotbal Universitatea Craiova, patronat de afaceristul Adrian Mititelu, a fost retras oficial din Liga a doua.

Informatia a fost facuta publica, joi, chiar de catre patronul gruparii oltene, intr-o conferinta de presa. Mititelu a anuntat ca nu mai exista posibilitatea ca Universitatea Craiova sa-si continue activitatea in actualul sezon, dar nu exclude o eventuala revenire din vara.

Mititelu sustine ca a luat aceasta decizie din cauza stresului acumulat, a noptilor nedormite, dar si din cauza ca „nu mai putem face fata cu o echipa care este mereu haituita. Fiecare care ne-a ajutat a fost haituit, i s-a intamplat ceva”.

Mititelu isi cer scuze fata de suporteri, dar anunta ca „toti cei care au vrut sa ne sustina financiar, au mari probleme. Ni s-a interzis desfasurarea activitatii fotbalistice. Ne-au racolat jucatorii! Este o complicitate generala si nimeni nu face nimic”.

Afaceristul da vina pe oficialitatile din Banie, pe fosti internationali care i-au pus bete in roate si spune ca echipa mai poate fi salvata „doar daca iese Crin Antonescu presedinte sau daca justitia, in care am mare incredere, ne va da castig de cauza si ii va pedepsi pe Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si FRF”.

Mititelu se lauda ca a investit peste 20 de milioane de euro in clubul de fotbal Universitatea Craiova, „nu l-am furat, nu l-am primit cadou, am refuzat blaturi si alte propuneri indecente”.

author avatar
Cristi Ionita
413 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger