AcasăSPORTSneijder s-a inteles cu Manchester United

Sneijder s-a inteles cu Manchester United

Mijlocasul olandez Wesley Sneijder are mari sanse sa evolueze la Manchester United, dupa ce s-a inteles cu gruparea de pe Old Trafford.

Olandezul Wesley Sneijder, playmaker-ul lui Internazionale Milano, a ajuns la un acord verbal cu conducerea clubului englez Manchester United si va castiga aproape 250.000 de euro pe saptamana (aproape 13 milioane de euro pe an), daca va ajunge pe Old Trafford. Sneijder solicitase initial 300.000 de euro pe saptamana (15,6 milioane de euro pe an).

Ramane ca cele doua cluburi sa se puna de acord asupra transferului, dar este greu de crezut ca Internazionale Milano va refuza cele 42 de milioane de euro oferite de gruparea engleza in contul transferului lui Sneijder, astfel ca olandezul are mari sanse sa evolueze din sezonul viitor in Premier League.

Wesley Sneijder este vazut ca inlocuitorul perfect pentru veteranul Paul Scholes, jucator care s-a retras din activitate in aceasta vara. In cazul in care mutarea se finalizeaza, Sneijder ar fi al patrulea mare transfer facut de United in aceasta vara, dupa De Gea, Phil Jones si Ashley Young. Suma investita in achizitii ar depasi 100 de milioane de euro. Pe langa retragerile lui Scholes, Van Der Sar si Gary Neville, formatia de pe Old Trafford s-a despartit deja de Brown si O’Shea, iar Gibson, Welbeck, Kuszczak, Obertan si Evans sunt si ei pe picior de plecare.

author avatar
Cristi Ionita
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger