AcasăSPORTSituatie incredibila la Rapid! Giulestenii refuza sa intre pe teren la meciul...

Situatie incredibila la Rapid! Giulestenii refuza sa intre pe teren la meciul cu Bistrita!

Gluma se ingroasa la Rapid, elevii lui Marian Rada fiind dispusi sa mearga pana in panzele albe pentru a-si recupera banii promisi de club.

Fotbalistii giulesteni nu s-au antrenat deloc in aceasta saptamana, dupa ce au aflat ca planul de reorganizare a fost aprobat, iar ei isi vor incasa doar 10% din restantele financiare.

Pancu si ai lui s-au inteles sa se prezinte doar la meciuri, iar in cursul saptamanii sa se antreneze fiecare pe cont propriu, cand si cum doreste.

Totusi, dupa o intalnire avuta astazi, cu Dumitru Costin, presedintele ANAF, rapidistii au anuntat solutii radicale pentru rezolvarea problemei.

Astfel, jucatorii vor forta regulamentul la maxim. Vor intarzia startul partidei cu Gloria Bistrita, din weekend, cu 10 minute, iar startul reprizei a doua a aceluiasi meci cu trei minute.

In plus, jucatorii vor picheta sediul Federatiei Romane de Fotbal si vor fi primiti in audienta de presedintele Mircea Sandu imediat ce acesta se va intoarce in tara.

Conform gsp.ro, Dumitru Costin, presedintele ANAF, a anuntat ca „Stim situatia nenorocita a clubului, dar legea ii ajuta pe cei de la Rapid! Cei care se ocupa de insolventa nu stiu ce inseamna fotbal. Noi am contestat deciziile lor. Legea le da voie ca banii jucatorilor sa fie taiati si fotbalistii sa incaseze foarte putini. De asemenea, jucatorii ajung in situatia de a incasa bani doar o data la trei luni”.

Presedintele ANAF sustine ca orice jucator ar trebui sa solicite interventia unui reprezentant ANAF, in momentul in care semneaza un contract, pentru ca „impresarii castiga bani de doua ori, dupa ce semnati voi, si de la club, si de la jucator”. In plus, Dumitru Costin este sigur ca Rapid nu poate primi licenta de Liga I daca la echipa nu apare un investitor serios.

author avatar
Cristi Ionita
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger