AcasăSPORTSituatie de neimaginat in tribune, la meciul Stelei

Situatie de neimaginat in tribune, la meciul Stelei

Pana sa apuce sa incaseze cinci goluri de la Manchester City, stelistii si suporterii lor au fost pusi in fata unei situatii deloc usor de indurat, pentru un ros-albastru adevarat.

Si anume sa accepte faptul ca, fara sa se prinda pe moment cum au reusit, fanii dinamovistilor le-au copt-o zdravan, punand cap la cap o coregrafie de zile mari, de parca adversarii britanicilor ar fi fost jucatorii din Stefan cel Mare, nicidecum cei din Ghencea. Pe scurt, lucrurile au stat astfel: intreaga tribuna a doua a Arenei Nationale, pe care s-a jucat marti seara meciul tur din cadrul play-off-ului Ligii Campionilor, a afisat mesajul „Doar Dinamo Bucuresti”, spre disperarea fireasca a stelistilor.

Cum era de asteptat, sustinatorii rivalilor Stelei au jubilat vazand ca planul ticluit de suporterii dinamovisti a iesit ca la carte. Si s-au bucurat inclusiv pe Facebook, comentand de zor pe pagina intitulata Peluza Catalin Haldan-Dinamo, unde a aparut, tarziu seara trecuta, urmatorul mesaj: „Nu v-am promis saptamana ” Doar Dinamo Bucuresti” ?”, insotit de un instantaneu cu coregrafia de zile mari.

Sursa foto:Facebook/PeluzaCatalinHildan

275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger