AcasăSPORTSirianul Tabrizi vrea Poli Timisoara

Sirianul Tabrizi vrea Poli Timisoara

Sirianul are un parc auto impresionant

Patronul banatenilor cere 23 de milioane de euro pentru cedarea pachetului majoritar de actiuni, insa negocierile pot duce la injumatatirea sumei.

Sirianul are un parc auto impresionant

Un controversat afacerist de origine siriana vrea sa preia gruparea din Banat. Ahmad Jabri Tabrizi este dispus sa inceapa negocierile cu Marian Iancu, intermediar in afacere fiind Constantin Ostaficiuc, presedinte al C.J. Timis si bun prieten cu milionarul arab. Tabrizi s-a declarat dispus sa investeasca in fotbal, insa a pus o singura conditie: autoritatile locale sa-si mentine sprijinul financiar aratat si in mandatul lui Iancu. Averea sirianului este estimata la aproape 20 de milioane de euro.

Doctor ginecolog si „boier” timisorean

Ahmad Jabri Tabrizi a venit in Romania la mijlocul anilor ’80, stabilindu-se in Timisoara. Dupa terminarea studiilor la Facultatea de Medicina (are diploma in ginecologie), Tabrizi s-a dedicat afacerilor, deschizand cateva magazine si case de schimb valutar in orasul de pe Bega imediat ce regimul comunist a fost inlaturat de la putere. In prezent, cel care doreste sa penetreze fotbalul romanesc este proprietar peste duty-free-urile din vama Moravita si detine si o strada intreaga in oras. „Strada Alba Iulia aproape ca se numeste Strada Tabrizi. Sirianul are toate cladirile de pe aceasta strada, mai putin teatrul”, sustin localnicii.

Divortat, dar cu trei copii

Tabrizi are o avere de 20 de milioane de euro

In 2004, Tabrizi a divortat de Silvia, cea care i-a fost alaturi aproape 20 de ani si care i-a daruit trei copii. Timpul liber este folosit de sirian pentru excursiile de lux, destinatiile sale preferate fiind Costa Rica, Republica Dominicana, Jamaica, Bahams si St.Moritz.

 

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.409 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger