AcasăSPORTSir David Beckham ... de Anul Nou?

Sir David Beckham … de Anul Nou?

Fotbalistul englez David Beckham, de la Los Angeles Galaxy, ar putea fi facut „sir” intr-o ceremonie care ar putea avea loc la sfarsitul acestui an.

David Beckham ar putea deveni primul fotbalist englez, de la Trevor Brooking incoace, care primeste titulatura de „sir” din partea Reginei Marii Britanii. Spre deosebire de Brooking, fostul fotbalist al lui West Ham United, care a fost facut „sir” in 2004, la 56 de ani, Beckham ar urma sa primeasca titulatura cand este inca in activitate.

„Candidatura” lui Beckham la titlul de „sir” este sustinuta de prim-ministrul David Cameron si Printul William, ultimul urmand sa fie nasul lui Harper Seven, cel de-al patrulea copil al familiei Beckham.

Cei doi au pus o vorba buna pentru Beckham bazandu-se pe eforturile depuse de fotbalistul englez pentru ca Anglia sa obtina organizarea Campionatului Mondial de fotbal din 2018, dar si pentru diversele acte de caritate pe care mijlocasul lui Los Angeles Galaxy le face.

Cameron a precizat ca „David este un model pentru noi toti”, iar Brooking a afirmat ca „nu pot sa ma gandesc la un alt sportiv care ar merita acest titlu”.

Ceremonia ar putea avea loc undeva in preajma Anului Nou. In cazul in care David Beckham devine „sir”, el le va calca pe urme unor personaje celebre precum Alex Ferguson, antrenorul lui Manchester United, actorul Sean Connery sau cantaretul Elton John. Victoria Beckham, fosta interpreta a trupei Spice Girls, ar urma sa devina „Lady”.

author avatar
Cristi Ionita
1.702 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger