AcasăSPORTSir Bobby Charlton, cel mai mare fotbalist din istoria Angliei, suferă de...

Sir Bobby Charlton, cel mai mare fotbalist din istoria Angliei, suferă de o boală CRUNTĂ. Anunțul soției sale

Sir Bobby CharltonSir Bobby Charlton, cel mai mare fotbalist din istoria Anglei, suferă de o boală CRUNTĂ. Anunțul soției sale

Sir Bobby Charlton, 83 de ani, fostul star al echipei de fotbal Manchester United şi campion mondial cu selecţionata Angliei în 1966, a fost diagnosticat cu demenţă.

Conform cotidianului britanic, informaţia a fost dezvăluită cu acordul soţiei lui Charlton, Norma, cu speranţa că acest lucru va ajuta şi alte persoane care suferă de aceeaşi maladie, transmite Agerpres, care citează The Telegraph. Din păcate, fratele lui Bobby Charlton a murit tot din cauza acestei boli, în urmă cu câteva luni.

Vestea vine la două zile după decesul lui Nobby Stiles, fostul coechipier al lui Bobby Charlton, precum şi la câteva luni după moartea fratelui său Jackie Charlton, care a încetat din viaţă în luna iulie. Ambii sufereau la rândul lor de demenţă.

Cine este Sir Bobby Charlton?

Sir Bobby Charlton s-a năcut pe 11 octombrie 1937 și a ajuns la Manchester United pe 1 iunie 1953. A debutat pentru prima echipă a „diavolilor” pe 6 octombrie 1956, chiar în meciul cu echipa care-i poartă numele, Charlton. Atacantul a părăsit Manchester United pe 1 mai 1973.

În cei 17 ani în care a jucat pentru United, a jucat în 758 de meciuri și a înscris 249 de goluri. A strâns 106 selecții și 49 de goluri pentru naționala Angliei, cu care a devenit campion mondial în 1966.

author avatar
Andrei Ștefan
307 afisari

1 COMENTARIU

  1. Atenție la stresul la care sintem supuși noi românii! Pînă-n 1989 aveam stres ca n-avem ce minca,ce pune pe masa,că inghețam in case, în timp ce toate țările din lagarul socialist-vecinii noștri parca traiau in altă lume! Nu le lipsea nimic! După 1990 au inceput sa devalorizeze Leul moneda,sa inchida fabricile,economia,ne-au trimis in șomaj și pribegie in țări straine! De la intrarea in UE,românii vazind ca nu exista plan de refacere a ROMÂNIEI ECONOMIC,au emigrat in masă,doar Siria care e in război ,și acum i se fura petrolul cu armata de pe malul Potomacului, pt. ca n-a vrut sa-l dea degeaba,are emigratie mai mare ca ROMÂNIA! Acum au creat alt stres,ăsta cu lipsirea de libertați,o dictatura mascata! Toate astea creeaza stres,iar la batrînețe românii (care vor mai trăii atunci!) vor face boli ca demența senilă și Alzhaimer! Stresul asta face! Ca sa scapam de stres trebuie sa facem mișcare,sport,alergare, meditație,Yoga ,așa zisul mind fulness.Acum 2500 de ani toți oamenii faceau meditație,care dă o stare de fericire,aceasta fiind starea în care omul trebuie sa trăiască!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger