AcasăRecomandariSimona vrea sa fie si ea o „bad girl”

Simona vrea sa fie si ea o „bad girl”

Pictorialul realizat de Caroline Wozniacki pentru revista americana Sports Illustrated n-a trecut neobservat de Simona Halep.

Simona Halep n-ar refuza sa fie in locul Carolinei Wozniacki

Romanca ocupa in prezent locul 3 in clasamentul WTA, dar pare a se gandi si la altceva decat atacarea primei pozitii. Intrebata daca ar accepta sa pozeze in ipostaze sexy, asa cum a facut jucatoarea daneza, Simona Halep nu a respins categoric ideea, asa cum ne-am fi asteptat. Din contra, a lasat usa deschisa pentru …negocieri?! „Pana nu primesc propunerea, nu ma pronunt”, a raspuns constanteanca intrebarii adresate de Pro Tv, afisand un zambet usor interpretabil. In alta ordine de idei, Simona a dezvaluit ca peste cinci ani se vede retrasa din activitate, „acasa, mama cu trei copii”.
La 24 de ani, Carlone Wozniacki (locul 5 in lume) este una dintre cele mai frumoase jucatoare din circuit. Constienta de asta, fosta no.1 WTA nu rateaza niciun moment sa-si arate formele si accepta mai toate ofertele revistelor de profil. Pentru Sports Illustrated au pozat de-a lungul timpului staruri din tenis ca Maria Sarapova (2006), Ana Ivanovici (2010), Serena si Venus Williams (2003, respectiv 2005) si chiar Steffi Graf (1997).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
435 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger