AcasăSPORTSimona, vezi ca te urmareste Zika si la New York!

Simona, vezi ca te urmareste Zika si la New York!

Cu mai putin de o luna pana la startul Olimpiadei, Simona Halep se dadea de ceasul mortii cand era intrebata daca participa sau nu la J.O. „Nu stiu ce sa fac, imi e frica de virusul Zika… Am sa discut cu specialistii si apoi voi lua o decizie, dar mai important e viitorul meu si al copiilor mei”, bla, bla-uri rostite doar ca sa mascheze refuzul de a reprezenta Romania la competitia din Brazilia. Pai, si de ce ar fi facut-o, doar premiile promise de COSR pentru un triumf la Rio erau firimituri pe langa banii castigati la turneele de tenis.

324 de persoane, atinse de virusul Zika la New York, in ultimele zile

Ei, uite ca a venit si US Openul. Problema e ca la startul ultimului Grand Slam al anului s-a inscris si virusul Zika, acelasi de care fugea Simona ca dracu’ de tamaie cu numai cateva saptamani in urma.

Epidemia Zika declansata in Brazilia a lovit acum SUA si in special New Yorkul. Metropola cu peste 20 de milioane de locuitori este cel mai afectat oras american, dar asta nu pare sa o mai ingrijoreze pe Halep. Dupa numai un singur meci castigat la Flushing Meadows, machidoanca s-a ales cu peste 70.000 de euro, cat nici nu visa daca accepta sa joace la Olimpiada. La naiba cu Zika cu tot, de banii astia Simonica isi ia un camion de creme si „spreiuri” antitantari!

 

324 de persoane, atinse de virusul Zika la New York, in ultimele zile

author avatar
National
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger