AcasăSPORTSimona si-a aflat adversarele de la Turneul Campioanelor. Halep e in "Grupa...

Simona si-a aflat adversarele de la Turneul Campioanelor. Halep e in „Grupa Rosie”!

Romanca a ratat a treia sansa de a obtine un prim titlu de Grand Slam din cariera, dupa precedentele doua finale jucate la Roland Garros.

In speranta ca va reusi cel putin performanta de acum doi ani, cand a jucat finala, contra liderului mondial de la acea vreme, Serena Williams, Simona Halep asteapta debutul Turneului de la Singapore. Unde nu va avea o misiune deloc usoara.

Cum mai e putin pana la startul competitiei la care se dueleaza pe teren cele mai bune jucatoare de tenis ale momentului, iar cu doua zile inainte sa inceapa Turneul Campioanelor, s-a aflat componenta grupelor.

Imbracate elegant si nu in clasicul echipament sport, in care apar, in mod firesc, cand sunt pe terenul de joc, jucatoarele de top au urmarit evenimentul desfasurat vineri. Si cum atentia romanilor a mers, fireste, catre cea in care se va regasi reprezentanta noastra, constanteanca aflata pe locul 4 WTA care va porni la Turneul Campioanelor din postura de a treia favorita la castigarea trofeului, dupa retragerea Serenei Williams, va spunem ca sortii au trimis-o pe Simona Halep in cea mai tare grupa, din punct de vedere valoric.

Astfel ca Simona figureaza in asa-numita „Grupa Rosie”, alaturi de liderul mondial, nemtoaica Angelique Kerber, de americanca Madison Keys (7 WTA) si de slovaca Cibulkova (8WTA).

sursa foto: Facebook/ Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger