AcasăSPORTSimona joaca in aceasta dupa-amiaza in sferturi, la Wimbledon

Simona joaca in aceasta dupa-amiaza in sferturi, la Wimbledon

Romanca se pregateste sa intre pe teren, pentru meciul din sferturile Grand Slamu-ului londonez, contra britanicei Konta, pe care a mai intalnit-o in urma cu cateva luni, la Fed Cup, in Constanta.

Infruntarea Konta- Halep va avea loc pe terenul central, insa nu inainte de incheierea meciurilor Mannarino- Djokovic (aflat in plina desfasurare-n.r) si Venus Williams- Jelena Ostapenko, adica, foarte probabil, nu inainte de ora 17.

Simona are nevoie de o victorie in fata britanicei cotate cu a sasea sansa la obtinerea trofeului la Wimbledon 2017 nu doar pentru a se apropia tot mai mult de castigarea competitiei, ci si pentru ca astfel si-ar consolida sansele de a-si vedea un mare vis implinit- acela de a urca pe locul 1 WTA!

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
73 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger