AcasăSPORTSimona, infrangere dureroasa la Turneul Campioanelor

Simona, infrangere dureroasa la Turneul Campioanelor

Simona Halep: Nu am simtit jocul…

Al doilea meci jucat de Halep la Singapore – in cadrul competitiei destinate celor mai bune jucatoare ale lumii- nu i-a adus, din pacate, o noua victorie, ci o infrangere categorica, la care fanii Simonei nu se asteptau.

Constanteanca pornita la actuala editie a Turneului Campioanelor din postura de principala favorita la obtinerea trofeului a parasit terenul invinsa, dupa a doua infruntare disputata in cadrul „Grupei Rosii”

Daneza Caroline Wozniacki (6 WTA) a invins-o fara drept de apel, in meciul incheiat in urma cu scurta vreme, dupa 63 de minute de joc.

Halep a avut un inceput de meci neasteptat de slab, dupa 24 de minute daneza reusind sa aduca tabela la 6-0 pentru ea si sa incheie categoric primul set, pentru ca apoi Caroline sa-si treaca un prim game in dreptul numelui si in setul secund, inainte ca Halep sa puncteze pentru prima oara pe tabela. Wozniacki si-a continuat asaltul si a marit din nou diferenta, castigand urmatoarele trei game-uri si aducand scorul la 4-1 pentru ea, dupa 48 de minute de la debutul meciului. Apoi romanca a redus din diferenta, 4-2, inainte ca adversara ei sa incheie urmatorul game, 5-2. Si sa fie, dupa aproape o ora de joc, la un pas de castigarea partidei, pe serviciul Simonei. Din pacate, Halep a pierdut infruntarea, cu tabela indicand urmatorul scor: 0-6, 2-6.

author avatar
Cristina Stefan
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger