AcasăSPORTSimona Halep, victorie muncită la Australian Open. Revenire senzațională în setul decisiv...

Simona Halep, victorie muncită la Australian Open. Revenire senzațională în setul decisiv – VIDEO

Simona Halep, victorie muncită la Australian Open. Revenire fantastică în setul decisiv - VIDEO (sursa foto: Twitter/Australian Open )

Simona Halep s-a calificat în turul trei la Australian Open 2021! Românca și-a ținut fanii pe jar, miercuri, în mediul din runda a doua a turneului de la Australian Open, reușind o revenire senzațională în setul decisiv, de la 2-5, și câștigând astfel înfruntarea, după două ore și 34 de minute de joc.

A fost, se poate spune, o victorie muncită pentru fostul lider mondial, care a dovedit că are forța de a întoarce soarta unui meci, în condiții de mare stres.

Cap de serie numărul 2, Simona a înfruntat-o, miercuri, pe australianca Ajla Tomljaniovic, locul 72 WTA, în fața căreia a cedat primul set, apoi a readus egalitatea pe tabelă, la seturi, pentru ca apoi să reușească să obțină o victorie cu adevărat lăudabilă, în meciul disputat pe Margaret Court Arena, scor 4-6, 6-4, 7-5.

Halep continuă, așadar, lupta pentru trofeul actualei ediții a competiției din Australia, primul Grand Slam al acestui an. În turul 3 o va avea ca adversară pe rusoaica Veronika Kudermetova, jucătoare aflată pe locul 36 în ierarhia mondială.

Victoria Simonei vine să completeze reușita Soranei Cîrstea, care a depășit-o pe sportiva cehă Petra Kvitova. DETALII AICI.

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger