AcasăSPORTSimona Halep va deveni doar o amintire? Decizia WTA este revoltătoare. Jucătoarea...

Simona Halep va deveni doar o amintire? Decizia WTA este revoltătoare. Jucătoarea noastră, ştearsă?

sursa foto: Facebook/Simona Halep

Simona Halep (31 de ani, 54 WTA) a fost audiată la Londra în procesul de dopaj, pe 28 și 29 iunie. Astfel, fosta campioană de la Wimbledon este încă în așteptarea unui verdict, deși acesta ar fi trebuit să fie anunțat în aproximativ două săptămâni de la audieri.

Vestea proastă este că Simona Halep ar putea părăsi clasamentul WTA.

Halep va dispărea din topul WTA

Jurnaliștii de la Tennis World USA titrează: „Simona Halep va părăsi clasamentul WTA, după ce a fost ‘ucisă’ de ITIA”. Ei fac referire la mesajul postat de fostul lider WTA și la faptul că sportiva noastră va dispărea în curând din TOPUL WTA.

Să nu fiu lăsată să participl la niciun turneu 8 luni de zile. Acum știu că am ratat Australian Open, Roland Garros și Wimbledon.

Ca să nu mai spun că am pierdut toate punctele și poziția din clasamentul WTA. Nu doar că mi-au ‘ucis’ reputația, ci și pe mine ca jucătoare profesionistă”, scria Simona Halep, într-un mesaj postat pe Instagram pe 24 mai.

Simona e acum pe locul 53

Chiar dacă de aproape un an nu mai joacă în competiţiile oficiale, Simona Halep a rezistat în top 100 WTA. Momentan, e pe locul 53.

Când va reveni pe teren, Simona Halep va fi nevoită să adune puncte din turneele ITF sau grație unor wild-card-uri, așa cum plănuiește să facă și Caroline Wozniacki, care a decis să revină pe teren”, scriu jurnaliștii de la Tennis World USA.

Simona Halep (31 de ani, 55 WTA) este în așteptarea unui verdict pozitiv, după ce, la finalul lunii iunie, a fost audiată în procesul de dopaj la tribunalul Sport Resolutions de la Londra.

author avatar
Andrei Ștefan
982 afisari

9 COMENTARII

  1. Halep era terminata de vaccin. A bagat vrajelile astea cu dopajul ca sa para victima a vreunei comisii, cand de fapt problema a fost inteligenta ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger