AcasăSPORTSimona Halep, SUSPENDATĂ 4 ani pentru dopaj! S-a încheiat cariera jucătoarei noastre?

Simona Halep, SUSPENDATĂ 4 ani pentru dopaj! S-a încheiat cariera jucătoarei noastre?

Simona HalepFinal de carieră pentru Simona Halep? Sportiva va fi ștearsă din clasamentul mondial / De ce va trebui să o ia de la zero

Simona Halep a primit o veste teribilă marți, din partea Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA): a fost suspendată 4 ani pentru dopaj! 

Având în vedere că jucătoarea noastră are 31 ani, această suspendare ar putea însemna finalul carierei pentru fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros.

Poate face apel la TAS

Dubla campioană de Grand Slam a primit cea mai drastică pedeapsă posibilă, o suspendare de 4 ani din tenis și din orice activitate legată de tenis! Simona poate să facă recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

ITIA confirmă că un tribunal independent a suspendat-o pe Simona Halep pentru o perioadă de 4 ani, din cauza încălcării Programului Anti-Doping.

Dubla campioană de Grand Slam, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită vinovată pentru două încălcări separate. Prima, cu substanța interzisă roxadustat, la US Open 2022. A doua este legată de iregularitățile din pașaportul său biologic.

Comunicatul ITIA

Tribunalul Independent Sports Resolutions, întrunit pe 28 și 29 iunie 2023 la Londra, a ascultat opiniile specialiștilor și pe cele ale reprezentanților lui Halep. Halep în persoană a prezentat dovezi în fața curții. Pe 11 septembrie 2023, tribunalul a confirmat că a găsit-o vinovată pe jucătoare pentru încălcarea a două articole:

– prezența roxadustatului în proba de urină colectată pe 29 august 2022 la US Open

– folosirea unei substanțe sau unei metode interzise pe durata anului 2022, rezultat bazat pe colectarea a 51 de probe de sânge oferite9 de jucător prin programul antidoping.

Tribunalul a transmis că nu există niciun motiv să pună sub îndoială concluzia unanimă la care au ajuns cei 3 experți. Concluzia a fost că „cel mai probabil dopajul” este explicația pentru iregularitățile găsite în cazul lui Halep, este Comunicatul ITIA.

author avatar
Andrei Ștefan
527 afisari

10 COMENTARII

  1. Auoleuuu… Și cine o se ne mai îndemne să ne waxăm? Cui îi mai dă statul zeci de mii de euroi ca să se injecteze cei săraci cu duhul?
    Ce „rău” îmi pare de machidoană. Vouă nu!?

  2. Sa dea in judecata ITIA pentru ca a depasit orice termen rezonabil de solutionare.Au tinut-o un an pe margine sa castige cine vor ??

  3. Nu cred ca s-a eutanasiat ! Sper ca nu…
    Fiind avara, a declarat ca se vaccineaza sa ajunga la meciuri sa mai castige niste bani, ca e saraca…cu duhul desigur, dar s-a vaccinat la chiuveta cum foarte bine au facut multi romani care au platit bine medicii criminali si avari.
    Cu suguranta ca la acele teste, satanistii au vazut si ca nu este vaccinata, asa ca au faultat-o cum dopajul de cacao. Sunt sigur ca satanistii au faultat-o, pentru ca nu putea-u spune ca are act fals de vaccinare, fiindca genocidul nu este trecut in regulamentul federatiei.
    Novak a facut teatru in Australia pentru ca el era vandut satanistilor deja, si l-au pus sa faca pe-a Gigi Contra ca sa le dea un exemplu celorlalti antivaccinisti ca daca nu se supun vor pati ca Novacel.
    Cautati pe net si vedeti ca Novak are poze facute dinainte de genocid, in care se uita cu un ochi prin racheta sparta, etc. Imagini tipice celor vanduti Satanei.
    Multe vedete si jucatori de top s-au vandut Satanei de mult pentru a castiga meciuri aranjate sau pentru a ajunge mari artisti, etc.
    Cum nu le-a mai trebuit Vandutul Novacel, l-au trantit la pamant pana le-a jurat din nou credinta vesnica scursurilor.
    Dar genocidul si satanismul trec insa sufletele sclavilor raman ale Satanei.
    Probabil ca Simona i-a fentat, si satanistilor nu le-a cazut bine la stomac, asa ca au ejectat-o in mod pervers si dureros pentru ea.
    Daca nu s-a vaccinat o felicit si ii doresc multi ani cu sanatate sa-si cheltuie frumos banii castigati din tenis.
    Daca insa s-a vaccinat…atunci a muncit degeaba: viata ei se va scurta dramatic, banii nu ii va mai folosi decat atat cat va mai trai, iar sufletul ei este deja al Satanei.
    Totusi, sper ca nu este chiar atat de redusa la minte…

  4. De cand si a luat barbat despartit doar rau i a mers ,trebuia sa si vada de viata ei de tanara nu sa si ia barbati deja casatoriti.

  5. Trebuie suspendat și C.T.Popescu, a fost și el acolo. Halep să spună „merci„ că nu i-au luat titlurile și banii.

  6. nu e jucatoarea noastra. nu noi am contribuit la antrenarea ei si nici nu benefeciem de castigurile ei. tenisul este o afacere PRIVATA!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger