AcasăSPORTSimona Halep si Monica Niculescu se intalnesc azi in semifinala de la...

Simona Halep si Monica Niculescu se intalnesc azi in semifinala de la Bucharest Open!

Reusita frumoasa a celor doua romance ramase in competitia de tenis desfasurata in aceste zile la Bucuresti. Halep a invins-o, vineri, pe jucatoarea din Spania, Lara Arruabarrena, si o va intalni, sambata, in semifinalele turneului WTA, pe Monica Niculescu.

A treia jucatoare a lumii, favorita la castigarea trofeului turneului din Capitala, a invins-o fara emotii pe iberica, vineri seara, in sferturile BRD Bucharest Open 2014, in doua seturi, scor 6-3, 6-1. Victoria in meciul contra jucatoarei aflate pe locul 120 in ierarhia mondiala, infruntare care a durat mai putin de o ora, a adus-o pe Simona Halep in semifinalele competitiei.

Constanteanca in varsta de 23 de ani o va intalni in urmatoroarea faza a turneului, intr-un meci ce va incepe sambata, dupa ora 17, pe Monica Niculescu. Sportiva nascuta la Slatina, aflata pe locul 68 WTA, a depasit-o, tot vineri, in trei seturi, pe sportiva Polona Hercog, din Slovenia. La finele infruntarii de pe zgura de la Bucharest Open, tabela a afisat urmatorul scor:  6-2, 2-6, 7-6.

Sursa foto: facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger