AcasăSPORTSimona Halep si Irina Begu s-au calificat in semifinale la Bucuresti

Simona Halep si Irina Begu s-au calificat in semifinale la Bucuresti

Romania va avea cel putin doua reprezentante in semifinalele turneului de tenis de 100.000 de dolari de la Bucuresti.

Simona Halep si Irina Begu, primele doua favorite ale turneului de tenis de 100.000 de dolari de la Bucuresti, s-au calificat in semifinalele competitiei care are loc la Academia de Tenis Herastrau.

In ciuda caldurii de afara, Irina s-a incalzit mai greu in disputa cu italianca Maria Elena Camerin, din sferturi, si a pierdut primul set, cu 6-2. Apoi insa pe teren a existat o singura jucatoare, Irina reusind sa castige 12 game-uri la rand si sa se impuna, cu 2-6, 6-0, 6-0.

Simona Halep a tremurat din greu in disputa cu Alexandra Cadantu, desi a castigat primul set, cu 6-3. Alexandra s-a impus clar in actul al doilea, cu 6-1, si a servit pentru castigarea meciului la 6-5 in setul decisiv, dar plusul de experienta al Simonei si-a spus cuvantul, aceasta reusind sa faca rebreak si sa duca setul in tie-break. Desi a avut 5-1 in tiebreak-ul setului decisiv, Simona abia s-a impus, cu 7-5, duelul dintre cele doua tinere jucatoare din Romania fiind deosebit de spectaculos.

Sorana Cirstea va evolua in aceasta dupa-amiaza, impotriva jucatoarei Laura Pous Tio, din Spania. Tot astazi avem programat si meciul Carla Suarez Navarro (Spania) – Kiki Bertens (Olanda), invingatoarea urmand sa dea piept in semifinale cu Irina Begu.

author avatar
Cristi Ionita
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger