AcasăSPORTSimona Halep si-a motivat decizia de a se retrage de pe teren,...

Simona Halep si-a motivat decizia de a se retrage de pe teren, in finala de la Toronto

Dupa doua seturi intens disputate, decise la tie-break, Simona Halep a hotarat sa se retraga de pe teren, acuzand probleme medicale. Drept urmare, abandonul romancei a facut ca adversara sa, Belinda Bencic, sa fie declarata castigatoare a turneului canadian.

Desi s-a vazut ca pe durata meciului a fost consultata in cateva randuri de medic, dar si ca nu s-a simtit tocmai in apele sale, constanteanca a explicat ce anume a determinat-o sa anandoneze ultimul act al turneului de la Toronto, disputat seara trecuta, chiar la mijlocul celui de-al treilea set, cand tabela arata urmatorul scor:  6-7 (5), 7-6 (4), 0-3.

Odata ce partida a fost oprita, Simona a marturisit ce anume a simtit inca de la inceputul meciului si, mai precis, ce a impiedicat-o sa fie in cea mai buna forma. „In primul set am avut dureri musculare, iar apoi am avut probleme la genunchi. In setul doi am avut crampe stomacale si ameteli”, citata de dolce-sport.ro.

De altfel, s-a vazut ca, la un moment dat, Simonei i-a fost luata tensiunea, dar si ca un medic a ajutat-o sa scape de crampele musculare, juactoarea intinzandu-se pe un prosop, pe teren, in incercarea de a-si reveni. Nu a fost, insa, chip. Drept urmare, jucatoarea situata pe locul 3 WTA a luat o decizie grea, dar necesara: dupa circa doua ore si jumatate de joc, Halep a abandonat finala disputata contra elvetiencei aflate pe locul 20 WTA.

author avatar
Cristina Stefan
357 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger