AcasăSPORTSimona Halep și-a luat revanșa. E în sferturi la Australian Open. Urmează...

Simona Halep și-a luat revanșa. E în sferturi la Australian Open. Urmează duelul cu Serena Williams

Simona HalepSimona Halep și-a luat revanșa. E în sferturi la Australian Open. Urmează duelul cu Serena Williams

Simona Halep s-a calificat, duminică, în sferturile de finală de la Australian Open, după 3-6, 6-1, 6-4 cu Iga Swiatek.

O confruntare cu gust de revanşă! A doua jucătoare a lumii a eliminat-o pe poloneză, număru 17 WTA mondial, la patru luni şi jumătate după ce fusese învinsă de ea, la Roland Garros.

„Mă bucur de acest succes. La Roland Garros nu mi-a mers. Acum am încercat să fac lucrurile mai bine și am reușit. Cred că în tot turneul am servit bine și mă bucur că am reușit aici. Încep să-mi variez mult serviciul, m-a ajutat mult aici. Am forțat-o să greșească. Mă simt bine, nu pot să mă plâng. Am lucrat bine acasă, m-am pregătit și aici. Sunt puțin obosită, dar sunt relaxată”, a spus Simona Halep.

Grație acestui succes, Simona Halep a ajuns la o cifră incredibilă! Victoria cu Iga Swiatek a fost victoria 100 la un turneu de Grad Slam obținută de jucătoarea noastră.

Urmează marele meci cu Serena Williams

Sportiva noastră o va înfrunta pe Serena Williams, într-un meci care va avea loc pe 16 februarie. Acesta va fi primul meci direct dintre cele două, după finala de la Wimbledon 2019, când Simona Halep s-a impus de o manieră spectaculoasă, scor 6-2, 6-2, obținând al doilea succes la un turneu de Grand Slam din carieră.

Halep și Williams au fost față în față de 12 ori, dar un meci, la Indian Wells 2015, nu s-a jucat, după ce Serena a abandonat.

author avatar
Andreea Vlad
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger