AcasăSPORTSimona Halep şi-a luat gândul de tot de la tenis? A intrat...

Simona Halep şi-a luat gândul de tot de la tenis? A intrat în afaceri. Super-achiziţie în Capitală, la preţ de Beverly Hills

Simona Halep s-a mutat în casă nouă. Și-a cumpărat un apartament de lux din nordul Capitalei într-un complex rezidențial extrem de scump.

Jucătoarea de tenis a renunțat la locuința pe care a împărțit-o și cu fostul ei soț, Toni Iuruc.

A plătit 1 milion de euro pentru apartament

Simona Halep a ales un apartament într-un imobil de lux, pentru care a plătit aproximativ 1 milion de euro. Imobilul are grădini proprii, parcare subterană și o mulțime de alte facilități.

Apartamentele disponibile au de la două la 4 camere, iar prețurile variază. Proprietățile cu 3 camere pornesc de la 1 milion de euro. Blocul a fost ridicat de trei investitori: Gheorghe Stelian, zis Stelu ANRP, Dorin Mateiu, supranumit „regele mezelurilor” din Transilvania, și antrenorul Cosmin Olăroiu.

Simona, tristă că procesul e tot amânat

Cel mai bun avocat sportiv din India a transmis că Simona Halep are dreptate când se declară nemulțumită din cauza faptului că procesul ei de dopaj încă nu a început.

Nu o pot contrazice pe Simona Halep! Sunt de acord cu nemulțumirea ei, în principiu! Eu însumi am reprezentat sportivi în chestiuni în care procedurile au înregistrat întârzieri semnificative de la data emiterii notificării de acuzare.

De partea cealaltă, vorbim despre un sistem supraîncărcat, care lucrează peste program pentru a gestiona numărul de cazuri anti-doping.

Reglementările prevăd includerea perioadei de suspendare provizorie în sancțiunea finală, dar asta nu compensează timpul pierdut în așteptarea deciziei, departe de antrenamente și competiții”, a scris Srinivasan Saimani pe contul său de Twitter.

author avatar
Andrei Ștefan
560 afisari

1 COMENTARIU

  1. Il doare fix in pwu-la si pe indianul ala ratat de Albinutza de Constangeles, mai ales ca tampita aia si-a cam terminat cariera, macar a furat si ea cat a putut, dandu-se mare tenismena, cand ea de fapt e o ratata de zile mari !! Sa ai tot ata noroc in viata cat le-ai dorit adversarelor tale, sa ajungi sa iti faca careva 2-3 plozi, adica nistre copii de xerox, iar apoi sa le lase cu ochii in Soare !! Ha ha ha 🙂 Ordinara drakului de skarboasa imputita !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger