AcasăSPORTSimona Halep și-a făcut un cadou special, de ziua ei: o victorie...

Simona Halep și-a făcut un cadou special, de ziua ei: o victorie la Roland Garros! – VIDEO

După recentul trofeu obținut la Roma, Simona a început cu dreptul parcursul la Roland Garros, despre care mărturisise recent că e Grand Slam-ul său favorit.

Într-o zi specială, cea în care împlinește 29 de ani, românca aflată pe locul 2 WTA s-a calificat în turul secund al turneului de la Paris, după ce a trecut de sportiva spaniolă Sara Sorribes Tormo.

Halep a învins-o pe jucătoarea clasată pe locul 70 în ierarhia mondială după 82 de minute de joc. Românca fusese condusă în primul set cu 2-4, însă în setul secund a dominat categoric situația, nelăsându-i adversarei ocazia să își mai treacă niciun game pe tabelă.

Meciul s-a încheiat 6-4, 6-0 pentru Simona Halep, care obține astfel ”tichetul” pentru runda a doua a turneului de la Roland Garros, competiție în care a pornit din postura de principala favorită la obținerea trofeului și pe care a câștigat-o în 2018.

Spre bucuria fanilor săi, revenită în forță în competiții, după perioada de pauză luată ca urmare a situației generate de pandemia COVID, românca a triumfat în primă fază la Praga, luna trecută, și, în urmă cu doar o săptămână, la competiția găzduită de capitala Italiei.

 

author avatar
Cristina Stefan
137 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Au apărut primele cireşe pe tarebele din pieţele noastre. Te uiţi şi pleci! Preţul, prohibitiv

Pe tarebele pieţelor din Oradea au apărut primele cireşe din anul 2024. Sunt de import, din America de Sud, iar preţul este unul prohibitiv.O...

Sateliții kamikaze

Rusia a pornit războiul împotriva Ucrainei în 24 februarie 2022. Tot atunci Rusia a început o operațiune spațială:  a efectuat o serie de lansări...