AcasăSPORTSimona Halep și-a făcut un cadou special, de ziua ei: o victorie...

Simona Halep și-a făcut un cadou special, de ziua ei: o victorie la Roland Garros! – VIDEO

Halep, victorioasă la Paris de ziua ei (sursa foto: Twitter.com/WTA)

După recentul trofeu obținut la Roma, Simona a început cu dreptul parcursul la Roland Garros, despre care mărturisise recent că e Grand Slam-ul său favorit.

Într-o zi specială, cea în care împlinește 29 de ani, românca aflată pe locul 2 WTA s-a calificat în turul secund al turneului de la Paris, după ce a trecut de sportiva spaniolă Sara Sorribes Tormo.

Halep a învins-o pe jucătoarea clasată pe locul 70 în ierarhia mondială după 82 de minute de joc. Românca fusese condusă în primul set cu 2-4, însă în setul secund a dominat categoric situația, nelăsându-i adversarei ocazia să își mai treacă niciun game pe tabelă.

Meciul s-a încheiat 6-4, 6-0 pentru Simona Halep, care obține astfel ”tichetul” pentru runda a doua a turneului de la Roland Garros, competiție în care a pornit din postura de principala favorită la obținerea trofeului și pe care a câștigat-o în 2018.

Spre bucuria fanilor săi, revenită în forță în competiții, după perioada de pauză luată ca urmare a situației generate de pandemia COVID, românca a triumfat în primă fază la Praga, luna trecută, și, în urmă cu doar o săptămână, la competiția găzduită de capitala Italiei.

 

author avatar
Cristina Stefan
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger