AcasăSPORTSimona Halep, secretul din spatele succesului!

Simona Halep, secretul din spatele succesului!

Simona Halep a incheiat anul competitional 2013 in stil de mare campioana, cu doua victorii senzationale in fazele superioare ale Turneului Campioanelor de la Sofia.

Simona a revenit de la 0-1 la seturi si s-a impus atat in semifinala cu Ana Ivanovic, cat si in finala cu Samantha Stosur. Halep s-a impus la Sofia si a castigat al saselea turneu pe 2013, din tot atatea finale disputate, romanca incheind sezonul pe un senzational loc 11 mondial.

Evident, au inceput sa curga si elogiile la adresa Simonei, care a devenit o vedeta la nivel internationala si a inceput sa fie bagat in seama de presa din intreaga lume.

Dupa succesul de la Sofia, Simona a acceptat sa dea un interviu nonconformist pentru dailymail.co.uk, iar informatiile din spatele cortinei au fost extrem de savuroare.

Printre altele, Simona a recunoscut ca ar juca oricand un meci cu belgianca Justine Henin, idolul ei. In plus, romanca ii adora, din circuitul masculin, pe Andrei Pavel si Roger Federer.

Simona nu pleaca de acasa fara un ursulet alb primit cadou de Craciun, din partea rudelor, si nu poate trai fara telefonul mobil „pentru ca ma ajuta sa pastrez legatura cu rudele si prietenii”.

Desi inca nu a inceput sa primeasca daruri speciale din partea fanilor, Simona spune ca a trecut printr-un moment stanjenitor la turneul disputat la Tokyo. Un fan a sarit sa o imbratiseze, iar Simona, usor uimita, nu a stiut cum sa reactioneze.

Ca orice tanara de varsta ei, Simona prefera sa asculte multa muzica, iar melodiile ei preferate sunt cele in aromana cu influente grecesti, lucru evident daca ne gandim ca sportiva este nascuta si crescuta la Constanta.

Cea mai dubioasa intrebare la care a trebuit sa raspunda vreodata s-a intamplat la New Haven. Atunci, dupa o victorie importanta, un ziarist a intrebat-o ce a mancat inaintea partidei. Raspunsul a fost unul pe masura: „mananc pentru a avea energie, dar ceea ce mananc nu ma ajuta sa lovesc mai bine mingea”.

Totusi, daca ar avea dreptul la o ultima masa inainte de „sfarsitul lumii”, Simona ar servi supa de ciuperci, friptura de vita si clatite cu ciocolata.

author avatar
Cristi Ionita
335 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger