AcasăSPORTSimona Halep se va retrage la 32 de ani!

Simona Halep se va retrage la 32 de ani!

Simona Halep reactioneaza in timpul meciului de tenis contra sportivei Danka Kovinic (Muntenegru) din cadrul turneului de tenis BRD Bucharest Open, disputat la Arenele BNR din Bucuresti vineri, 15 iulie 2016. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Aflata pe locul 5 WTA, constanteanca se pregateste pentru debutul turneului Premier Mandatory de la Miami, dar a precizat ca vrea sa se retraga din activitatea sportiva la 32 de ani, nu inainte de a castiga o competitie de Mare Slem.

Simona, 25 de ani, s-a referit la rusoaica Elena Vesnina, 30 de ani, victorioasa la Indian Wells:  “A castigat turnee de Mare Slem la dublu, este acolo in topul tenisului actual. Are peste 30 de ani si vad ca jucatoarele aflate la aceasta varsta joaca mult mai bine decat inainte. Asa ca am destul timp pentru performante, sa castig un turneu de Mare Slem, nu? Inca de anul trecut, m-a relaxat gandul ca mai am multi ani de cariera. La inceput, ma gandeam ca ma retrag la 28 de ani, anul trecut am zis la 30 de ani. Acum, planuiesc sa ma retrag la 32 de ani”. Simona o va intalni in turul doi la Miami pe japoneza Naomi Osaka, locul 49 WTA, si a fost cotata cu a treia sansa la castigarea trofeului din acest an, mai ales ca Serena Williams nu participa.

“Este un turneu extraordinar si sunt incantata de fiecare data cand particip. Este bine ca este un turneu mixt, la masculin si feminin, atmosfera este foarte buna. Incerc sa dau ce am mai bun in fiecare moment si ma simt foarte bine”, a mai spus Simona.

author avatar
Bogdan Borcea
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger