AcasăSPORTSimona Halep scrie istorie la Roland Garros: S-a calificat in semifinalele turneului...

Simona Halep scrie istorie la Roland Garros: S-a calificat in semifinalele turneului de Grand Slam!

Reusita fantastica pentru romanca! Halep a reusit sa se califice, in premiera, intr-o semifinala de Grand Slam. Simona a jucat in sferturi cu rusoaica Svetlana Kuznetova, pe care a invins-o clar, in doua seturi: 6-2, 6-2.

Meciul a inceput cu o intarziere de peste trei ore, fata de programul anuntat initial. Amanarea a fost cauzata de ploaia care a cazut peste arena de la Roland Garros, unde avea sa se dispute intalnirea Halep-Kuznetsova.

Numarul numarul 4 mondial si a patra favorita la castigarea trofeului la Roland Garros, Simona Halep a inceput meciul de miercuri cat se poate de increzatoare, s-a concentrat si a punctat decisiv in game-urile din primul set, adjudecandu-si-l fara probleme, scor 6-2. La scorul de 4-2 pentru Halep, in acest prim set, Kuznetova a cerut un timeout medical, pentru a primi ingrijiri la piciorul stang. Setul doi a fost castigat de Simona, cu acelasi 6-2.

Victoria in fata rusoaicei Kuznetova -locul 28 in ierarhia WTA si a 27-a favorita a turneului- a adus-o pe Simona in semifinalele turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. Reusita romancei in varsta de 22 de ani e cu atat mai importanta pentru ea, cu cat e prima oara in cariera cand reuseste sa ajunga la acest nivel, intr-un turneu de Mare Slem.

In semifinale, Halep o va intalni pe Andrea Petkovic, cap de serie numarul 28. Nemtoaica a invins-o, miercuri, in sferturi, cu un simetric 6-2, 6-2, pe italianca Sara Errani (a zecea favorita).

Cititi si: Roland Garros: Meciul Simonei Halep, amanat din cauza ploii

Reusita senzationala: Simona Halep s-a calificat in sferturi la Roland Garros!

Simona Halep, in optimi la Roland Garros!

Roland Garros: Simona Halep face un nou pas catre finala. A invins-o pe Heather Watson!

SIMONA HALEP a castigat primul meci la Roland Garros

Sursa foto: citynews.ro

author avatar
Cristina Stefan
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger