AcasăSPORTSimona Halep, SABOTATĂ de duşmani la US Open? "Este posibilă și o...

Simona Halep, SABOTATĂ de duşmani la US Open? „Este posibilă și o contaminare”

Simona HalepSimona Halep, SABOTATĂ de duşmani la US Open? "Este posibilă și o contaminare"

Simona Halep a fost suspendată provizoriu, după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la ediția din acest an de la US Open. Jucătoarea noastră a fost depistată cu Roxadustat, o substanță interzisă, din clasa EPO, iar jucătoarea riscă acum o suspendare de până la 4 ani.

Răzvan Itu, unul dintre candidații la șefia Federației Române de Tenis, crede că apărarea Simonei Halep ar trebui să ia în calcul și posibilitatea ca un aliment consumat de sportiva noastră să fi fost contaminat.

Halep, contaminată intenţionat la US Open?

Itu consideră că Simona s-ar fi putut contamina prin mâncare și a oferit un exemplu personal.

În mod normal, nu trebuie să-ți prepare cineva băuturile fără ca tu să știi. Cred că este posibilă și o contaminare, prin atingerea unui produs sau un altfel de mod. În Argentina, când am fost în 2017-2018, carnea a fost contaminată.

Conținea deja produse de doping și ni s-a spus să evităm carnea de vită și de porc, deoarece conțin elemente care îți dau putere. Șansele sunt foarte mari să-și dovedească nevinovăția, pentru că Simona este o persoană onestă și deschisă. A spus tot timpul ce probleme are și eu cred în ea.

Nu știu dacă își va încheia cariera, totul ține și de ce spune instanța. N-am apucat să vorbesc cu ea, dar suntem în spatele ei și o susținem.

De asemenea, nu ne putem opune la ceea ce spune Federația Internațională și vă mărturisesc că am fost notificați de Comisia Antidoping care ne-a spus să o avem în vedere pentru cazul de dopaj, dar să nu o suspendăm în acest moment”, a declarat Răzvan Itu.

Simona, suspendată 12 luni?

Potrivit ANAD, Roxadustat este o “substanţă nespecifică”, iar Simona Halep nu poate primi o suspendare mai mică de 12 luni, indiferent care sunt circumstanțele atenuante.

Elementul obiectiv ar trebui să fie utilizat pentru a determina în ce categorie de vină se încadrează un caz, iar elementul subiectiv poate fi apoi utilizat pentru a plasa sportivul în partea de sus sau de jos a categoriei.

Dacă se dovedeşte încălcarea intenţionată a listei interzise impuse de Agenția Mondială Antidoping (WADA), perioada de suspendare este de 4 ani.

author avatar
Andrei Ștefan
895 afisari

21 COMENTARII

  1. Sabotată pe dreaqu s-o ia de nație urâtă de machidoană. Machidoancă cu rânză…
    Acum primește ceea ce merită. Nimic în plus, nimic în minus. Crede că va scăpa de binefacerie reclamei cu injectarea?
    SĂ SE BUCURE DE DOZE!!!

    • Multa raautate ai in tine! Nici mie nu-mi place Halep, da nu-i doresc raul! Atata o duce capul, a avut incredere in echipa lu Mouratoglu, cica grec, da numele e de turc frantzuzit..Ce grec e ala de-l cheama Murat? Muratouglu? Ce e ranza fraiere? grasime? e grasa Halep? Am observat ca oamenii rai sint de regula si cam prosti!

      • Retă, când ziceai că ai observat chestia cu răutatea și prostia? Când te uitai în oglindă? Nu de alta dar scrisul te trădează, faraoane. Ghinionul tău.
        Asta n-ar fi o problemă dacă nu au mai lătra în public.

        • Nu cred că-i cazul să ne ne ponegrim sportivii. Sârbii au sărit toți pt Nole. Sunt usr-iștii, numai asta fac.

          • Barosane, faptul că e sportivă nu înseamnă că-i intangibilă sau că-i imaculată. PĂI NU!? O jigodie e tot jigodie, indiferent că-i mare sportivă, mare artistă sau mare om de știință.
            Sârbii au sărit pentru al lor pentru că ăla era om iar în cazul respectiv era chiar nevinovat. Or nu e cazul cu machidoanca cu rânză. A lăudat waxul, a mers la competiții pe bani n loc să reprezinte țara și multe altele.

  2. Daca e inocenta , foarte probabil ca da , atunci s-a urmarit si compromiterea dar si posibil uciderea ei, prin administrarea de Roxadustat ! Nu are logica administrarea acestui medicament cu potential emboligen la cineva care ia Euthyrox. Hpotiroidia, pentru care este administrat Euthyroxul , este o maladie reputat embolizanta , (infarct miocardic , infarct mezenteric , AVC , infarct pulmonar etc), la fel cum tratamentul cu Euthyrox e oricind pasibil de a determina tulburari cardiace grave , fie el si foarte bine supravegheat (tulburari de ritm cariac , hipertensiune arteriala etc). Ori are medici idioti , ori s-a dorit uciderea ei nunnumai compromiterea ei.

  3. A fost mana dusmana. Va dati seama daca Simona castiga US ce nebunie iesea acuma? Asa bine ca a pierdut prima ca niciodata.

  4. @Cu WADA a prifitat Olaroiu , a mai luat un trofeu pe la arabi, xupa cel din China, ?Era obisnuit mai des la trofee, ?

  5. & Daca Olaroiu raspunde la salutul ,, Salam Alecum !” cu, ,,Nea Alecu ! Salam cu branza !”, ?

  6. Macar le dau astia o pauza comeptitonala de 12 luni, sa se mai ocupe si cu vaxxinarea in cap Halpea, ca nu a facut pana acum decat 3 doxe in cap !! Pai, se poate asa ceva, sa nu bage in ea si doxele 4 si 5 ? Tu Haplea, ce fel de responsabilitate fata de colegii tai cobai vaxixnati in cap ai tu, daca te ocupi numai de prostii ? Pune mai bine mana, si baga inca cateva vaxinuri in tine, ca altfel turma de drone corporatiste nu se baga si ei in kakat 🙂 Sacrifica-te pentru maretia patriei, adica a coloniei esuate semi-bananiere 🙂 Iar in caz ca ciukanezul va baga si in razboiul cu rusnacii aia salbatici, e cazul sa mergi si pe frontul de est, ca si carne de tun, iar aia o sa aiba grija sa te livreze inapoi ca si carne tocata, cat. 1 🙂 Ha ha ha 🙂 Multumim, tu zgripturoaika ordinara de Haplea, sa iti stea in gat toti banii ce i-ai furat pana acum, toti stiu ca in tenis, ciclism si fotbal toti se dopeaza, altfel nu ai cum sa rezisti pe termen mediu si lung !!

  7. 1. Cred ca este mana nevestei lui Martalogu. Aceasta a declarat ca proaspat divortata sa nu se dea la sotul ei.
    2. Barbule, este singura data cand sunt de acord cu tine.

  8. Când Djokovici a fost interzis în Australia , Hale a sărit imediat cu gura sa-l condamne ! Acum vede ce înseamnă să fi acuzat pe nedrept !

    • E o jigodie. Doar că sunt unii retardați care nu pot pricepe ceea ce se vede de pe Marte!

  9. Îmi pare rău pentru necazul Marei noastre sportive și cred că a fost otrăvită din moment ce un test anterior a ieșit negativ.Trebuie sa avem bun simt și să recunoaștem că nu am putut ajunge acolo unde ea a fost.Respect pentru Simona Halep

  10. Acesti tembeli au facut sacrificiile acestei campioane,ce au muncit ei ka viata lor…? Rusine ca vb.astfel despre aceasta fata!.Vei reusi simona draga@!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger