AcasăSPORTSimona Halep s-a vaccinat anti COVID: „Mă liniștește acest lucru, sunt mai...

Simona Halep s-a vaccinat anti COVID: „Mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin” (VIDEO)

Simona HalepSimona Halep s-a vaccinat anti COVID: „Mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin” (VIDEO)

Simona Halep s-a vaccinat, miercuri, împotriva coronavirusului, la Institutul Cantacuzino din Capitală. Jucătoarea de tenis, în vârstă de 29 de ani, a primit vaccinul Pfizer/ BioNtech.

„Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să îl fac. Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze.

Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul”, a declarat Simona Halep, după ce a primit prima doză de vaccin anti-COVID.

 

Totodată, Halep a îndemnat oamenii să se vaccineze, precizând că „fiecare decide pentru el, dar sfatul este să îl facem”.

Campioana de la Wimbledon a spus în dese rânduri că își dorește să se vaccineze împotriva Covid-19 pentru a scăpa de orice fel de griji din acest punct de vedere.

Simona Halep este prima sportivă de top din România care primește acest vaccin. Ea a fost infectată cu COVID-19 în toamna trecută, având o formă ușoară a bolii.

Simona Halep cade pe locul a 3-lea WTA

Sportiva din Constanța a coborât pe locul 3 în clasamentul WTA, după ce a fost eliminată de Serena Williams în semifinalele la Australian Open 2021.

A fost învinsă de Serena Williams în sferturi la Australian Open

Simona Halep a luat decizia de a se retrage de la turneul de la Doha, astfel că următoarea competiție la care va participa va fi la Dubai, programată între 7 și 13 martie.

„În plan e să joc Dubai. Sunt în recuperare acum și sper să fiu prezentă acolo”, a spus sportiva, miercuri, legat de planurile de viitor.

author avatar
Andreea Vlad