AcasăSPORTSimona Halep s-a mutat, în secret, din România. Unde a ales să...

Simona Halep s-a mutat, în secret, din România. Unde a ales să se stabilească?

simona halep

Simona Halep, care acum are mari bătăi de cap după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj, se pare că s-ar fi mutat din România.

De-a lungul timpului, ea ar fi fost sfătuită să îşi mute reşedinţa în altă ţară, pentru a nu mai plăti impozit pe banii câştigaţi la turnee.

Simona Halep s-ar fi mutat în Franţa

În ultima vreme. jucătoarea noastră a început să petreacă tot mai mult timp în Franța, după ce în luna martie 2022 a mers la Academia lui Mouratoglou.

În spațiul public s-a zvonit că Simona Halep intenționează să se mute în Franța și se pare că sportiva născută la Constanța chiar și-a pus planul în aplicare.

A vândut vila în care a stat cu Toni Iuruc

Simona Halep i-a vândut cea mai scumpă vilă din cartierul Primăverii Irinei Guzu, fondatoarea grupului Duraziv, conform unor surse. Suma tranzacției: 5 milioane de euro plus TVA.

Proprietatea are un teren cu o suprafață măsurată de 398 mp și are regim de înălțime Subsol + Parter + Etaj + Mansardă, cu o suprafață construită la sol de 158 mp.

Aşadar, Simona Halep a decis să vândă imobilul în care a locuit alături de fostul soț, Toni Iuruc.

author avatar
Andrei Ștefan
3.870 afisari

4 COMENTARII

  1. Vila trebuia cumpărată de mafiotul Calin Constantin, băgat de generalii spagari in afacerea PIRANIA, cu cele 5 milioane de coco depistate de ziariștii de investigații că ar fi fost palmati de respectivul. Beneficiarul trebuia să fie Măciuca al nostru care a dat banu gros, înainte, fără off-set, fără omologarea produselor prin teste in poligon. Dar a răsuflat în presă si eroul de la Nasiria (aiurea!) s-a repliat.Daca s-a luat casca alul nu e o problema că doar nu e interdicție la împărțeala că există atâtea off-shoruri.

  2. Bine c-a plecat,o hoață mai puțin…a învățat-o alt infractor din tenis, maimuța vorbitoare din brașov…cică a stat vreo 30 de ani la zoo în Noua!…

    • Oare nu tu esti un hot si un neghiob? Habar nu ai de munca si te iei de cei care au adus valoare in tara.

  3. Toți frustrații au cutezanța și obrăznicia să se”exprime” contra unei valori a neamului românesc…. Când adevărul va triumfa, ar trebui să-și ceară iertare în fața românilor și a Simonei!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger