AcasăSPORTSimona Halep s-a mutat, în secret, din România. Unde a ales să...

Simona Halep s-a mutat, în secret, din România. Unde a ales să se stabilească?

Simona Halep, care acum are mari bătăi de cap după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj, se pare că s-ar fi mutat din România.

De-a lungul timpului, ea ar fi fost sfătuită să îşi mute reşedinţa în altă ţară, pentru a nu mai plăti impozit pe banii câştigaţi la turnee.

Simona Halep s-ar fi mutat în Franţa

În ultima vreme. jucătoarea noastră a început să petreacă tot mai mult timp în Franța, după ce în luna martie 2022 a mers la Academia lui Mouratoglou.

În spațiul public s-a zvonit că Simona Halep intenționează să se mute în Franța și se pare că sportiva născută la Constanța chiar și-a pus planul în aplicare.

A vândut vila în care a stat cu Toni Iuruc

Simona Halep i-a vândut cea mai scumpă vilă din cartierul Primăverii Irinei Guzu, fondatoarea grupului Duraziv, conform unor surse. Suma tranzacției: 5 milioane de euro plus TVA.

Proprietatea are un teren cu o suprafață măsurată de 398 mp și are regim de înălțime Subsol + Parter + Etaj + Mansardă, cu o suprafață construită la sol de 158 mp.

Aşadar, Simona Halep a decis să vândă imobilul în care a locuit alături de fostul soț, Toni Iuruc.

3.800 afisari

4 COMENTARII

  1. Vila trebuia cumpărată de mafiotul Calin Constantin, băgat de generalii spagari in afacerea PIRANIA, cu cele 5 milioane de coco depistate de ziariștii de investigații că ar fi fost palmati de respectivul. Beneficiarul trebuia să fie Măciuca al nostru care a dat banu gros, înainte, fără off-set, fără omologarea produselor prin teste in poligon. Dar a răsuflat în presă si eroul de la Nasiria (aiurea!) s-a repliat.Daca s-a luat casca alul nu e o problema că doar nu e interdicție la împărțeala că există atâtea off-shoruri.

  2. Bine c-a plecat,o hoață mai puțin…a învățat-o alt infractor din tenis, maimuța vorbitoare din brașov…cică a stat vreo 30 de ani la zoo în Noua!…

  3. Toți frustrații au cutezanța și obrăznicia să se”exprime” contra unei valori a neamului românesc…. Când adevărul va triumfa, ar trebui să-și ceară iertare în fața românilor și a Simonei!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

S-a POCĂIT: A BĂUT DUPĂ IOHANNIS!

Păi nu mai suntem și noi corecți? Domnii mari bărbați de stat? Atunci barem recunoașteți franc că nu vă deranjează chiar așa din cale...

UPDATE. Senatul a decis: Cîțu rămâne fără imunitate parlamentară. Poate fi anchetat de DNA

UPDATE Senatorii l-au lăsat pe fostul premier Florin Cîțu - actualmente membru al Senatului - fără imunitate parlamentară, dând, practic, undă verde solicitării DNA...