AcasăSPORTSimona Halep s-a enervat: dă în judecată în stânga şi-n dreapta! Cere...

Simona Halep s-a enervat: dă în judecată în stânga şi-n dreapta! Cere 10 milioane de dolari daune!

simona halep

Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul nutritiv contaminat, care a dus la suspendarea ei timp de 4 ani, pentru dopaj.

Sportiva noastră cere daune de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care operează sub numele de Schinoussa Superfoods, după ce a fost depistată pozitiv la US Open 2022 cu Roxadustat.

Keto MCT, contaminat cu Roxadustat?

Halep a declarat că a folosit suplimente Schinoussa în timpul US Open 2022 şi că unul dintre ele, Keto MCT, a fost contaminat cu Roxadustat, care nu a fost dezvăluit pe etichetă.

Aşadar, fostul număr mondial solicită despăgubiri de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care funcționează ca Schinoussa Superfoods, după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat în timpul US Open 2022.

Cum a reacţionat Quantum?

Compania, cu sediu în Scarborugh (Ontario), nu a dorit să ofere detalii presei. Fondatorul acesteia declara însă în luna octombrie că Halep caută un țap ispășitor, iar compania Quantum a fost transformată în „vinovatul de serviciu”.

Pentru moment, nici avocații Simonei Halep nu au oferit mai multe detalii despre procesul din SUA.

Acum știm că proba de sânge a fost oarecum maltratată, să nu-i spun altfel, în România. Luată la 5 jumate dimineața, în trei ore trebuia să fie la -3 grade la nu știu ce laborator.

Aia n-ar trebui admisă niciunde! Luată și după atâta timp, în ideea ‘hai să mai descoperim o treabă’…

Hai să nu mai discutăm, să sperăm că TAS-ul va face treabă mai bună decât la Sydney (n.r. Sydney Dorcil, jucătoare de tenis americană suspendată 4 ani pentru dopaj). Sperăm că le vine un pic mintea la cap”, a spus şi Ion Țiriac.

author avatar
Andrei Ștefan
589 afisari

5 COMENTARII

  1. Cotidianul, imi exprim din nou dezgustul fata de modul in care scrie Andrei Stefan. Cu titluri ca cel de la articolul de aici, deveniti -din ziar serios- un fel de Excrementul Zilei. Va sugerez inca o data sa renuntati la acest ziarici care, in opinia mea, va strica staiful.

  2. Mai bine i-ar da in judecata pe cei care i-au tinut proba de singe in conditii necorespunzatoare.

  3. Pai, numai in dreapta sau numai in stanga, deoarece a dat in judecata doar firma aia.Sau mai stie autorul alti paratzi, dar tine totul pentru el?

  4. Ființa asta nu înțelege că este istorie? O istorie urât mirositoare.
    E Pa! GATA!
    Acum trebuie să culeagă ce-a semănat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger