AcasăSPORTSimona Halep s-a calificat in semifinale la Dubai, dupa un meci infernal...

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Dubai, dupa un meci infernal cu Makarova

Afectata de dureri la coaste, Simona Halep a avut nevoie de 128 de minute pentru a se impune, cu 6-3, 1-6, 7-5, in disputa cu rusoaica Ekaterina Makarova din sferturile de finala ale turneului de tenis de la Dubai.

Simona avea o revansa de luat, dupa ce Makarova a surclasat-o in sferturi la Australian Open, iar constanteanca a inceput meciul in forta si a reusit rapid un break.

De altfel, setul intai a fost la discretia jucatoarei noastre care, insa, a solicitat un time-out si a mers la vestiare pentru a primi un masaj din partea fizioterapeutului.

Momentul de respiro nu i-a priit si Simona a fost de nerecunoscut in actul al doilea, pierdut cu 1-6. Decisivul s-a transformat intr-o lupta sfasietoare intre doua jucatoare aflate la capatul puterilor.

Simona a incercat in mai multe randuri sa rupa ritmul meciului, dar Makarova a tinut aproape. In cele din urma, sportiva noastra s-a impus, cu 7-5, fructificand a cincea minge de meci avuta la dispozitie.

Astfel, Simona trece peste un mare obstacol si se califica in semifinalele de la Dubai, insa ramane de vazut daca se va putea recupera fizic inaintea penultimului act al competitiei dotate cu premii in valoare de peste 2,5 milioane de dolari.

Simona Halep si-a asigurat aproape 120.000 de dolari si 350 de puncte WTA, iar adversara din semifinale ar urma sa se decida intre daneza Caroline Wozniacki si italianca Flavia Pennetta.

author avatar
Cristi Ionita
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger