AcasăSPORTSimona Halep s-a calificat in finala de la Indian Wells. Serena Williams...

Simona Halep s-a calificat in finala de la Indian Wells. Serena Williams n-a avut curajul sa dea ochii cu ea!

Simona Halep s-a calificat, vineri seara, in finala turneului feminin de tenis de la Indian Wells, competitie dotata cu premii in valoare de aproape 5,4 milioane de dolari.

Simona ar fi trebuit sa joace in semifinale impotriva americancei Serena Williams, dar liderul mondial s-a retras din cauza unor probleme la genunchi. Americanca le-a transmis fanilor ca si-a dorit enorm sa castige competitie si chiar a facut injectii pentru calmarea durerilor inainte de meci, dar „nu a fost sa fie anul acesta”.

In schimb, Simona Halep regreta ca nu a avut posibilitatea sa-si masoare fortele cu liderul mondial. Altfel, Simona, care si-a asigurat 439.420 de dolari si 650 de puncte WTA, a anuntat ca este pregatita sa castige turneul.

Duminica, de la 20.00 (ora Romaniei), Simona Halep va juca finala impotriva sarboaicei Jelena Jankovici. Favorita numarul 18 a revenit de la 0-1 la seturi si s-a impus, cu 3-6, 6-3, 6-1, impotriva germancei Sabine Lisicki, favorita numarul 24.

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de patru ori pana acum, iar Simona are avantajul moral al intalnirilor directe, conducand cu 3-1 la acest capitol. Mai mult, trebuie precizat ca sarboaica a castigat greu primul meci direct, 6-4, 4-6, 7-5, la US Open, in 2010, cand Simona abia implinise 19 ani.

author avatar
Cristi Ionita
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger