AcasăSPORTSimona Halep revine diseara in Romania. Ce mesaj i-a transmis Nadia Comaneci,...

Simona Halep revine diseara in Romania. Ce mesaj i-a transmis Nadia Comaneci, dupa finala de la Roland Garros

Constanteanca in varsta de 22 de ani, care a facut o tara intreaga mandra de performanta ei de la Roland Garros, unde a jucat finala, castigand salatiera de argint, revine duminica seara in tara.

Simona va ajunge in Romania in aceasta seara. Revenirea pe taram mioritic are loc la cateva zeci de ore de la meciul disputat pe zgura pariziana, in cadrul ultimului act al celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep a dat tot ce a avut mai bun pe teren, la Roland Garros, insa nu a putut sa o depaseasca pe mult mai experimentata rusoaica Maria Sarapova (27 de ani), care a castigat finala disputata sambata. Simona a fost sustinuta, din tribune, de parintii sai, dar si de prieteni. La meci au asistat, din lojele arenei centrale, si Ion Tiriac si Virginia Ruzici. Printre sustinatorii sai s-a numarat si marea campioana la gimnastica Nadia Comaneci. Fosta gimnasta a tinut sa o felicite, public, prin intermediul contului sau de pe o retea de socializare, pentru performanta de la Roland Garros. „Felicitari, Simona! Esti o campioana. Ai facut Romania sa fie mandra de tine!”, a scris Nadia pe Twitter.

Halep a pierdut finala de la Roland Garros, prima pe care a jucat-o in cariera sa, dupa circa dupa trei ore de joc. Romanca i-a tinut piept cu mult curaj si indarjire rusoaicei Sarapova, cea care a reusit sa castige, intr-un final, trofeul. Tabela a aratat, la finele intalnirii, scorul 6-4, 6-7, 6-4 pentru Maria Sarapova.

Cititi si: Simona Halep a pierdut finala la Roland Garros, dupa un meci de trei ore contra Mariei Sarapova

Sursa foto: facebook

458 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger