AcasăSPORTSimona Halep, prinsă DOPATĂ! Cum explică sportiva noastră ŞOCUL anului

Simona Halep, prinsă DOPATĂ! Cum explică sportiva noastră ŞOCUL anului

simona halep

Simona Halep (31 de ani, 9 WTA) a primit o notificare potrivit căreia a fost testată pozitiv la o substanță interzisă, roxadustat.

Jucătoarea noastră a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Halep a recunoscut rezultatul pozitiv

Halep a recunoscut că a fost foarte surprinsă să afle că testul de la US Open a venit cu un rezultat pozitiv și că va face tot ce îi stă în putință pentru a demonstra că nu e vinovată.

Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, este prima reacție a Simonei Halep.

Acum, Simona Halep așteaptă rezultatul probei B.

Ce s-a întâmplat la US Open

US Open 2022 s-a desfășurat în perioada 29 august – 11 septembrie. Halep a fost eliminată în primul tur de Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6. Pe 15 septembrie, Simona Halep a anunțat că nu va mai participa la niciun turneu în 2022.

Chiar dacă nu ar fi primit suspendarea provizorie, Simona Halep nu mai juca oricum în acest sezon.

author avatar
Andrei Ștefan
886 afisari

41 COMENTARII

  1. Machidoanca împuțită cu rânză. Asta toată viața ei a furat. E specific nației.

    • Ceva asemănător ca la celalalt machedon Jiji voivodu unde jucători de fotbal de la FC fcsb wecesebe trișau competiția prin ozonificare direct în poponet, îmi amintesc declarațiile lui popica zis motoreta ,care a recunoscut ,ca le făcea astfel de terapii

      • ZIARE.COM SITE-UL EXCREMENTELOR IMPUTITE SI ANALFABETILOR FUNCTIONALI MUISTI AU LINSAT-O PE SIMONA HALEP SI AU DENIGRAT-O IN ZECE ARTICOLE CONSECUTIVE SI PUBLICATIILE KAKATILOR MUISTI CONTINUA

        MURITORII DE FOAME DE PE ZIARE.COM TRAIESC DIN DIFAMAREA SI DENIGRAREA PERSONALITATILOR DAR SI DIN LINSUL VARTOS IN KOOR A POLITICIENILOR CE PLATESC ACEST SITE DE KAKAT ADICA ZUARE.COM

        • ZIARE.COM SITE-UL EXCREMENTELOR IMPUTITE SI ANALFABETILOR FUNCTIONALI MUISTI AU LINSAT-O PE SIMONA HALEP SI AU DENIGRAT-O IN ZECE ARTICOLE CONSECUTIVE SI PUBLICATIILE KAKATILOR MUISTI CONTINUA

          ZIARE.COM TREBUIE DAT IN JUDECATA
          ESTE UN SITE DE BORFASI , ANALFABETI , JEGURILE PRESEI ROMANESTI CE ADUC NUMAI RUSINE SI DEZONOARE

    • Halep incearca sa scape de efectele secundare ale serului Pfizer. Nu va reusi. Aia care l-au produs au cheltuit milioane de euro.
      Se va prabusi si va copita. Curand!

    • Doamne, cat de nemernic poti fi! Cum jignesti in halul asta un om pe care nu il cunosti si care nu ti-a facut nimic? Tie nu ti-e rusine de propria-ti persoana, atunci cand te uiti in oglinda?

      • Cine? Barbu?
        A și uitat deja, e ranga într-un boschet. El știe doar de cocart,se dopează de 3-4 ori pe zi, mai ales de când a venit frigul la Bacău

      • Fă, cât ești de redusă. Aia nu e om, e machidon. Dar tu esti prea bătută în cap ca să ai habar.
        Ție nu îți e rușine să ieși în lume așa îngrămădită?

  2. „Roxadustat, vândut sub marca Evrenzo, este un medicament anti-anemie.”
    Pai 3,14zda ma-si, daca este MEDICAMENT pentru anemie, de ce pl mea este considerat doping? Eu tare cred ca atunci cand superi pe cineva te baga pe o lista de dopati, chiar daca ai luat un simplu brufen pentru durere.

  3. Nu mai poate machidoanca dar ar mai vrea ceva cașcaval din tenis. Sa ne spună cum a câștigat marile turnee. O fi fost sau nu dopata? Nen-su Țiriac sa trăiască ca degeaba nu se fotografia cu ea pe unde apuca. Dacă machidonii ar fi avut steag, Halep s-ar fi pisat pe tricolorul României la concursuri. Majoritatea aromânilor nu vor decât sa se îmbogățească pe seama romanilor pe care ii desconsidera numindu-i „mucani”. Au pus mana pe toată puterea în Dobrogea, judecătorească, financiara, economica. Romanii sunt sclavii lor. Rușine. Afara cu machidonii jegoși di România. În Grecia cu ei, să-i calce grcii pe cap, ca romanii se lasă că prostii călcați în picioare la ei acasă de către venetici.

    • Machidonii sunt romani si aici e casa lor. Nu pot spune acelasi lucru si despre tine. La cum te comporti pari a fi slav.

  4. Si Andreea Raducan a fost acuzata.
    La cate manareli se fac in sport…mai ales acuzand romani, arbitri, pe nedrept…

  5. Îi dorim sănătate! A fost o sportivă care ne-a făcut mândri prin rezultatele obținute.

    • Toti sportivii trag pentru ei. Vremurile de „trista” amintire (comunista) cand reprezentau „patria” au apus Slava Domnului, demult. Nu avem de ce sa fim mandri sau tristi de ce face un sportiv. E doar business.

  6. @ Are Țiriac investiții și i-a ieșit lu’ Halep cu dopaj, ? Era cu Iuruc și nu e specific etniei „abandonul” , ?

  7. & Țiriac a fost și milițean și polițiștii cer bani, ?
    Ăștia pe la fotbal fac schimbările când să se potrivește să marcheze vreunul, ?

  8. & Probabil că Muratoglu nu a știut să se adapteze noilor „condiții de lucru”, ?
    „Sezon de toamnă”, conservanți, murături, ?

  9. & Dacă unii găsiseră ,,trasee din justiție” alții ar putea căuta și „trasee cu bani” , „de la care să obțină” , ?

  10. & La atletism culoarele favoriților, intrările în concurs, se stabilesc în funcție de timpii și rezultatele din calificări, la canotaj, canoe, caiac, înot, cam la fel, la tenis e alt sistem de stabilire a tablourilor cu jocurile, fiecare sport având regului, cu asemănări și diferențe, ?

  11. I-o fi jucat un renghi cineva din staful noului antrenor Muratoglu, la sugestia nevestei acestuia, care mi se pare ca banuia o legatura si de alta natura decat cea sportiv-antrenor intre cei doi.

  12. INVESTITIA LUI TIRIAC…CE DE BANI I-A ADUS MOSULUI FATA ASTA!!!??!!

    INCA UN OM DISTRUS DE LACOMIA SI STRICACIUNEA LUI TIRIAC…CA LIDER AL MORMONILOR A RESPECTAT REGULA NR.1 A RELIGIEI MORMONE. DESI MA-SA, CATI, ERA RROMA CU POALE CRETE..SE FACU OMU MORMON. SI REGE AL LOR..CA IN ETNIA DIN CARE SE TRAGE. REGULA NR.1 ESTE SA PUI FEMEIA SI FEMEILE TALE LA MUNCA SI SA PRODUCA PANA CRAPA! SI CAND NU MAI PRODUCE, ARUNCATA LA GUNOI…SA MOARA FAMILIA LUI TIRIAC, DACA EL NU A FACUT CEVA BUN PENTRU ROMANI SI ROMANIA!!! PARDON, CU AJUTORUL PROCURORULUI MUSCALU L-A SCOS PE FIUL SAU ION ION ION ION ALEXANDRU TIRIAC CURAT CA LACRIMA DIN DOSARUL CU 9 KG DE COCAINA PENTRU VIPURI. SIMONA ESTE VICTIMA ALEASA DE TICALOS SA II PRODUCA BANI…RESTUL?! E ACTIUNEA LUI DE A SCAPA DE CEI CE PRODUC…SA ZICA MERCI, CA PE UNII I-A ARUNCAT IN PUSCARIE! CAT O SA TRAIASCA SI EL?! TOT VIERMII IL VOR MANCA !

  13. & Ai bă că CTP le-a dereglat analizoarele ălora de la antidoping, că avea cu Nadal cu Fedrerer cu alții, Halep îi lua din energii, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger