AcasăSPORTSimona Halep, primita triumfal la Bucuresti dupa victoria istorica de la Roland...

Simona Halep, primita triumfal la Bucuresti dupa victoria istorica de la Roland Garros

Campioana de la Paris a fost primita pe covorul rosu la Aeroportul Henri Coanda

Simona Halep s-a intors  acasa, dupa ce a cucerit, la Paris, primul sau titlu de Grand Slam. Intampinata la Salonul Oficial de la Aeroportul Henri Coanda de ministrul sportului, Ioana Bran, si de presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, impreuna cu peste 100 de jurnalisti,  Simona coborat din avion, flancata de parintii sai,  avand in brate o replica in miniatura a trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen.

Campioana de la Paris a fost primita pe covorul rosu la Aeroportul Henri Coanda

“Acest trofeu este si al meu, si al Romaniei, aici am crescut, aici m-am antrenat, aici am ajuns campioana. Probabil sunt jucatoarea cu cei mai multi suporteri, la toate meciurile. Acasa e cel mai bine” a spus Simona, multumind familiei si fanilor. Constanteanca a vorbit si despre  mesajele primite de la Darren Cahill si Ion Tiriac, marturisind ca abia acum simte adevarata bucurie a cuceririi trofeului si ca  cel mai emotionant moment pe care l-a trait a fost cel in care imnul Romaniei a rasunat pe arena de la Roland Garros. „Ma simt implinita, dar drumul meu nu se opreste aici, o sa indraznesc sa visez la noi titluri. Cele trei finale pierdute m-au ajutat sa castig acum”, a mai declarat campioana de la Openul francez. Primirea la Salonul Oficial de la Otopeni nu e singurul eveniment la a luat parte Simona, ea a fost invitata sa prezinte trofeul de la Roland Garros intr-o ceremonie pe Arena Nationala.

A facut senzatie si in Statele Unite

Simona face furori in New York, dupa victoria in fata americancei Sloane Stephens, poza liderului WTA a fost pusa pe o cladire din Madison Square Garden.Bannerul urias a fost instalat de Nike, sponsorul Simonei Halep, cu mesajul „You never forget your first (Primul nu se uita niciodata)”.  „In New York se apreciaza performanta Simonei, chiar daca a invins in finala tocmai o americanca. Cam cat de mandri putem fi ca am completat celebrul trio Hagi-Nadia-Nastase cu inca un nume: Halep”, a scris un utilizator pe Facebook, postand o imagine cu panoul amplasat in Madison Square Garden. Nike a mizat pe Simona  si nu s-a inselat, spre deosebire de nemtii de la  Adidas, care acum probabil ca isi dau palme dupa ce n-au vrut sa prelungeasca intelegerea cu jucatoarea din Romania si au lasat-o la Austrialian Open fara tinuta oficiala – Simona a intrat pe teren intr-o rochie rosie cumparata pe internet. Finala de la French Open a fost “o finala suta la suta Nike”, scrie presa internationala(cu bataie spre teapa luata de Adidas) in care ambele jucatoare s-au aflat sub contract cu gigantul american.

author avatar
Bogdan Borcea
321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger