AcasăSPORTSimona Halep, primele declarații după decizia suspendării: „Acum trebuie să ajung la...

Simona Halep, primele declarații după decizia suspendării: „Acum trebuie să ajung la TAS”

sursa foto: captură video

La doar o zi după ce s-a aflat vestea venită din partea Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA), aceea că a fost suspendată patru ani, în scandalul de dopaj, sportiva a făcut primele declarații în fața presei.

Simona Halep a stat de vorbă cu jurnaliștii, miercuri, la Constanța. Fosta lideră WTA, dublă câștigătoare de grand slam, își susține în continuare nevinovăția și spune că va lupta până la capăt pentru a demonstra că nu a luat substanțe interzise.

Halep: Nu m-am dopat absolut niciodată

„Sunt șocată, e o mare nedreptate ce se întâmplă. Nu m-am dopat absolut niciodată. Toate acestea vor ieși la iveală într-o zi. O să las experții să discute, pentru că ei știu mai bine ce s-a întâmplat.

Sunt convinsă că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată”, a declarat Simona, aflată în fața casei sale din Constanța, potrivit stiri.tvr.ro.

Ajunge la TAS: „O să fac apel la această decizie fără sens”

Jucătoarea în vârstă de 31 de ani poate să facă apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, de la Lausanne. Și se arată hotărâtă să lupte până la capăt, astfel încât să iasă la lumină adevărul în cazul său.

„Tot ce s-a întâmplat a fost nedrept din toate punctele de vedere. Sunt foarte dezamăgită că se poate judeca un sportiv pe presupunere, pe nimic concret. Toate analizele mele de sânge au fost negative și nu s-a găsit niciodată substanțe interzise. La urină, doar pe data de 29 a ieșit o cantitate infimă de roxadustat. Acum trebuie să ajung la TAS, o să fac apel la această decizie fără sens. O să lupt până la capăt ca adevărul să iasă la iveală”, a mai spus jucătoarea de tenis.

Citiți mai multe pe acest subiect aici: Simona Halep, SUSPENDATĂ 4 ani pentru dopaj! S-a încheiat cariera jucătoarei noastre?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

author avatar
Andrei Coman
269 afisari

4 COMENTARII

  1. Simona acum e momentul sa te bucuri de cei 30 de milioane euro pe care le-ai castigat.

  2. Nu mai contează, esti o dropată clar?…Dacă nu te-ai dopat, de ce ai modificat Pașaportul biologic?…
    Practic ai furat, esti o hoață!…Nu e de mirare că trăiești într-o țară de hoți și infractori….
    Ce tot îi dai ca esti româncă, ce Lance Amstrong era român?…
    E un nimeni acum în america…

  3. Au fost jucatoare in tenis suspendate cateva luni pentru…cocaina.
    Simona a suparat pe cineva, pe undeva.
    Si i s-a aratat pisica.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger