AcasăSPORTSimona Halep, prima finalista la Roland Garros 2018

Simona Halep, prima finalista la Roland Garros 2018

Precedenta intalnire intre cele doua sportive a avut loc la Fed Cup.

Simona e la un pas de a-si implini un mare vis, unul cu greutate pentru cariera ei, dupa cel transformat deja in realitate, si anume accederea in varful ierarhiei mondiale, loc 1 pe care il pastreaza, gratie rezultatului din semifinala de la Roland Garros 2018.

Halep a avut nevoie de 92 de minute, joi dupa-amiaza, pentru a o invinge pe a treia favorita la actuala editie a turneului de la Paris, jucatoarea spaniola Garbine Muguruza. Simona a castigat categoric primul set, 6-1, in timp ce in setul secund adversara ei a castigat patru game-uri, insuficient pentru a se mentine in joc si a arunca meciul in set decisiv. La finalul meciului de pe Philippe-Chatrier, tabela a aratat 6-1, 6-4 pentru romanca aflata pe locul 1 WTA.

In ultimul act al actualei editii a French Open-ului, Simona Halep va avea ca adsersara o sportiva din Statele Unite. Mai exact, o va intalni pe castigatoarea infruntarii dintre Madison Keys (favorita 13) si Sloane Stephens (favorita 10).

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
170 afisari

1 COMENTARIU

  1. cu victoria din finala de la „roland garros” aratat ca nu degeaba e nr1 mondial;insa eu pot sa spun :in sfarsit ai castigat simi!!!credeam ca sin aceasta finala din 2018 va pierde,dupa cum a evoluat stevens in prima parte a finalei!credeam ca o sa ajungem in spital,la emotiile creeate dupa celelalte finale pierdute!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger