AcasăSPORTSimona Halep, prea mica pentru Na Li

Simona Halep, prea mica pentru Na Li

Visul frumos al Simonei Halep s-a incheiat joi, romanca fiind eliminata inca din turul al doilea al turneului de la Wimbledon.

11 victorii a obtinut la rand Simona Halep, insa efortul depus in ultimele trei saptamani si-a spus cuvantul, iar romanca a fost invinsa de chinezoaica Na Li, favorita numarul 6, scor 2-6, 6-1, 0-6.

Plusul de experienta al chinezoaicei si-a spus cuvantul in primul set, cand Na Li a controlat punctele decisive si a reusit sa faca diferenta.

Dupa primul act, Simona Halep a solicitat trei minute de pauza pentru ca medicul sa-i faca un masaj la spate, actiune care a facut minuni in setul al doilea.

Fara sa simta durerile la spate, Simona s-a distrat cu o adversara mult mai bine cotata si a castigat la pas setul, 6-1.

Totusi, durerile au revenit in actul al doilea si tenismena noastra a fost o simpla umbra pe teren, Na Li castigand fara drept de apel, 6-0.

In ciuda esecului inregistrat, Simona trebuie felicitata mai ales pentru ca cele doua meciuri disputate la Wimbledon ii asigura accederea intre cele mai bune 30 de tenismene ale lumii.

Din pacate, Romania a ramas fara reprezentanti sau reprezentante pe tablourile de simplu seniori, Alexandra Cadantu fiind si ea eliminata, joi, dupa ce a pierdut, cu 4-6, 5-7, meciul cu japoneza Kimiko Date Krumm.

author avatar
Cristi Ionita
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger