AcasăRecomandariSimona Halep, photo shooting de un milion de euro

Simona Halep, photo shooting de un milion de euro

Campioana din Constanta a semnat in primavara un contract cu puternicul concern german, iar zilele acestea, dupa incheierea sezonului, isi respecta partea sa din intelegere.

Simona Halep este cel mai important nume din tenisul feminin imbracat de Adidas

Printre obligatii, se numara si realizarea unor sedinte de „shooting” in mai multe locatii de pe continent. Prima data, saptamana trecuta, Simona Halep a fost dusa de Adidas la Madrid, pe stadionul „Santiago Bernabeu”, acolo unde joaca Real Madrid, formatie imbracata de firma infiintata de „Adi” Dassler. Dupa ce a primit un tricou personalizat cu numele sau si numarul 1 pe spate – ca de la campionii fotbalului la o campioana a tenisului, au scris ziarele de casa ale Realului -, Halep a fost invitata sa mearga la Paris. Capitala Frantei a gazduit in weekend finala puternicului sau turneu din seria Masters 1000, iar romanca a urmarit din loja victoria sarbului Novak Djokovici. Iar ieri dimineata, la prima ora, a pozat din nou pentru Adidas. „Primul meu shooting pentru Adidas. A fost o zi frumoasa si o atmosfera foarte placuta”, a comentat sportiva noastra pe contul ei de Facebook.
In primavara acestui an, Simona Halep a renuntat la colaborarea cu firma de echipament sportiv Lacoste si a semnat cu Adidas, nemtii oferindu-i un contract de un milion de euro pe sezon. Din tenis, mai sunt sponsorizati de germani Andy Murray, Jo-Wilfried Tsonga, Novak Djokovici (doar incaltamintea), Caroline Wozniacki si Ana Ivanovici.

Ultimul clasament pe 2014: termina anul pe 3!

WTA a dat publicitatii ultimul clasament pe anul 2014 si, asa cum era de asteptat, Simona Halep incheie sezonul pe locul 3, cu 6.292 de puncte. Pe primele doua pozitii se situeaza Serena Williams si Maria Sarapova, in timp ce in urma romancei stau aliniate Petra Kvitova (4), Ana Ivanovici (5), Agnieszka Radwanska (6), Eugenie Bouchard (7) si Caroline Wozniacki (8). In Top-100 mai intra trei jucatoare din tara: Irina-Camelia Begu (locul 42), Monica Niculescu (47) si Sorana Cirstea (93).

A refuzat sa joace la Brisbane, de Revelion

Chiar daca primul turneu de Grand Slam al anului se tine in Australia, in luna ianuarie, Simona Halep a refuzat sa ajunga mai devreme la Antipozi. Organizatorii turneului de la Brisbane i-au cerut acceptul s-o inscrie in concurs, insa jucatoarea din Constanta a declinat oferta, desi pentru invingatoare se da un cec in valoare de 200.000 de dolari. Spre deosebire de Simona, rusoaica Maria Sarapova (foto) a confirmat ca va evolua la Brisbane.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
725 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger